Vajon a fine dining éttermekben is olyan nagy pazarlás megy, mint a konyhafőnökben?
Figyelt kérdés
Értem ez alatt azt, hogy kisütnek egy piskótát és felhasználnak belőle egy kis kivágott kört, vagy sütnek egy darab húst, amiből egy kis szimmetrikus kockát vágnak. Mindezeket úgy, hogy már nem lehet belőle ugyanolyan szép darabot vágni, szóval nem jön ki több adag.
És akkor még ott van az is, hogy bár a Föld belefullad a műanyagba, képesek egy fél répát is bedobni a szuvidba, szóval mindenre megy a zacskó.
2021. jún. 22. 10:26
11/11 anonim válasza:
Pedig úgy van ahogy a 10-es mondja. A cukrászok brassóija a puncsos vackok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!