Nem baj, ha nem teljesen elmosott dobozba akarom elhozni a kínait?
Figyelt kérdés
Nem fognak problémázni?2021. jún. 18. 11:07
21/26 anonim válasza:
Egyszer két meg ismerős, hogy neki is hozzak ebédet, ad dobozt. Nem néztem bele, az étteremben derült ki, hogy finoman szólva nem tiszta. Nem adtak bele kaját.
22/26 anonim válasza:
Nem tudom, hol éltek, magunk simán adnak saját dobozba (Zeg), több helyen szoktam ebédet venni
23/26 anonim válasza:
Egyrészt nem adnak a saját dobozodba kaját, főleg ha koszos. Ezzel csak magadat minősíted
24/26 A kérdező kommentje:
Igen, bizonyára meg se történt, hogy már kb. 10 alkalommal hoztam a saját dobozomba ételt.
2021. jún. 19. 20:08
25/26 anonim válasza:
23, de, mondom, nálunk simán adnak. Jól is nézne ki, ha minden nap kapnék egy eldobhatót...
26/26 A kérdező kommentje:
Persze, hogy adnak. Provokál csak.
2021. jún. 20. 10:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!