Azt nem tudom, jogy problémáznak-e, de inkább mosd el a dobozt.
2021. jún. 18. 11:12
2/26 anonim válasza:
Szerintem nem problémáznak vele,nekik csak az a lényeg,hogy el legyen adva a kaja.
De azért én elmosnám.
2021. jún. 18. 11:16
3/26 anonim válasza:
Tehát neked nincs igényed arra, hogy tiszta edényből egyél, hanem csak amiatt aggódsz, hogy odaadják-e így is az ételt? Elég sajátos hozzáállás.
2021. jún. 18. 11:42
4/26 anonim válasza:
A legtöbb helyen nem is adnak saját dobozba semmit
2021. jún. 18. 11:43
5/26 anonim válasza:
Nem tudom, hogy milyen szennyeződés van a dobozodon és miért nem tudod elmosni, de főleg azt nem értem, hogy miért nem az általuk adott elviteles dobozban akarod elhozni a kaját?
Én biztos nem pakolnám egy mocskos dobozba az ételed, mert ha kapsz egy ételmérgezést, akkor ne rajtam verjék el a port!
2021. jún. 18. 11:51
6/26 anonim válasza:
Én meg azt nem értem, hogyha olyan csóró vagy, hogy nem tudod kifizetni az 50Ft pluszt a csomagolásért, akkor miért nem veszel inkább 2 zsemlét és 10 dkg párizsit? Szutykos cuccba nem pakolhatnak.
2021. jún. 18. 11:54
7/26 anonim válasza:
4-nek igaza van!
Pontosan így van! Normális helyen csak saját egyszerhasználatosban adnak. Mert mi van, ha utána rádjön egy hányós-fosós betegség ??? Nem lehet bizonyítani, hogy a kaja volt a hibás, vagy a te hanyagul elmosott saját dobozodban volt a probléma....
2021. jún. 18. 12:10
8/26 anonim válasza:
Nem fogják magaddal vidd dobozban odaadni neked, megnyugtatlak. ;)
2021. jún. 18. 12:15
9/26 A kérdező kommentje:
Inkább nem mondok semmit.
A válaszolók a négy fal között élték le az elmúlt 10 évet tv és internet nélkül.
2021. jún. 18. 12:24
10/26 anonim válasza:
mond, hogy csak koszos dobozból vagy hajlandó enni, és csak akkor vásárolsz ha nem gond, vagy ne vacakolj kérd tányérba és öntsd át vagy vagy ha vacakol, azt utána is bekoszolhatod😊
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!