Van olyan oldal, ahol a burger king régi hamburgerei el vannak mentve/meg lehet nézni?
Nem is tudom, olyan 2009-2011 között volt valami baconos/sajtos nagy hamburger (amikor még volt panírozott garnéla rák/ezt is vettem mellé)
Valaki esetleg nem emlékszik rá?
Nem benne volt a garnéla, hanem mellé lehetett venni mint most pl: jalapenos sajt golyókat.
Bacon king most is van (bár már nem BBQ-s), de én mintha másra emlékeznék.
Még a "Dupla sajtburger bacon BBQ"-n filóztam, de nem tűnik ismerősnek, meg neve alapján ez egy sima sajtburger.
Értem én, mire gondolsz, ahogy itt [link] is írják:
"Néhány (10?) évvel ezelőtt a hazai Burger Kingben lehetett kapni panírozott garnélákat, de már jó ideje nem lehet tengeri herkentyűket rágcsálni kedvenc Whopperünk mellé, és szendvicsben sem igazán láthattunk hasonló összetevőket. A japánban futó jelenlegi promóció viszont pont ilyen szendvicseket kínál nagy irigységünkre.
Ráadásul a Burger King legjobb állandó szendvicse, a Whopper kínál alapot a Shrimp Whopper névre keresztelt akciónak. A két féle kivitelben kapható burgerekbe marhahúspogácsa, hagyma, paradicsom, saláta, majonéz, illetve tartármártás vagy koktélszósz kerül."
Lehet, japán vagy egyéb Burger King oldalakat kellene átmazsolázni. :)
10 Awesome Burger King Foods You Can Only Get In Japan [link]
Limited-Edition Burger King Japan Whopper Repels Evil Spirits [link]
Whopper [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!