Ma még elérhető a BTS menü a Mekikben?
Figyelt kérdés
Eddig sajnos nem volt lehetőségem kipróbálni csak ma lenne, viszont ha nincsen akkor nem utazok érte feleslegesen. Tudom hogy nem extra de azért érdekel. Illetve az olyan Mekiknél ahol kijelzőn lehet rendelni ott valaki tudja hogy pontosan hol találom? Elég rég voltam Mekiben, nem tudom pontosan hogy vannak a dolgok. Előre is köszönöm a válaszokat2021. jún. 5. 02:00
1/4 anonim válasza:
Még van. A menük között van 100% megtalálod.
2/4 anonim válasza:
Igen van, nekem a sweet chilli izlett.
De nem biztos, hogy lila bts csomagolasban kapod mert sok helyen mar elfogytak
3/4 anonim válasza:
Én tegnap voltam akkor már nem volt lila doboz. Szerencsére 1 hete voltunk öcsémmel és akkor volt lila doboz így most mindkettő ott virít a polcomon😂
4/4 anonim válasza:
Van, én tegnap voltam McDonaldsban, a képernyőn az aktuális ajánlatoknál van, ha jól emlékszem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!