Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Mit szoktatok rendelni?

Mit szoktatok rendelni?

Figyelt kérdés

Home office-ban rászoktam a rendelésre, hogy ne munkaidőben főzőcskézzek.

Van néhány bejáratott éttermem, de sokszor úgy érzem, unalmas ugyanazt a néhány fajta ételt enni.

Ha ti szoktatok rendelni, mit esztek? Jól jönne néhány ötlet. :D

Rendes kajákra gondolva, nem mekire meg pizzára.

(Nyilván aki rendesebb nálam és naponta főz, annak nem szól a kérdés.)

2021. ápr. 27. 11:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Azt nem írtad, hogy hol laksz :) Én pesti vagyok, ha unom a főzést, én is gyakran rendelek, a kedvenceim a "Rántott Húsos" a Madách téren, a "Home Bistro", ahol mindenféle kaja van, és a "Bors Gasztrobár", ha kicsit különlegesebbet szeretnék.
2021. ápr. 27. 12:09
 2/11 anonim válasza:
74%
Ha rendelünk általában rántott csirkemell és/vagy rántott sajt hasábbal vagy fűszeres burgonyával. Gyros tál is magyon jók szoktak lenni. Levesek terén fokhagymakrém leves. Esetleg halászlé. Desszert mindig fagylalt kehely, palacsinta, marlenka, vagy tiramisu.
2021. ápr. 27. 12:11
 3/11 A kérdező kommentje:

1, inkább kajára gondoltam, hogy ötletet adjon, mint konkrét helyre - bár utóbbi ajánlás az igazi, de kicsi az esély rá, hogy pont a közelben lenne. :D

Pesti vagyok egyébként (Zugló).

2021. ápr. 27. 12:13
 4/11 anonim ***** válasza:
78%
Csak és kizárólag Kung Pao csirkét nasival és extra garnélával. Ezt nem tudom elkészíteni 😂😂😂
2021. ápr. 27. 12:15
 5/11 anonim ***** válasza:
90%
Pesti pipi :)
2021. ápr. 27. 12:45
 6/11 anonim ***** válasza:
88%
Így, hogy mit egyél pontosan kicsit nehéz. :D Szerintemha mindenképp ugyanonnan akarsz rendelni, ahonnan eddig is, kezdd el végig enni az étlapot, és akkor nem minden 2. nap rántott csirke lesz. Ha nincs éttermi megkötés, nézz ki különböző konyhájú helyeket, rendelj egyik nap kínait, aztán mexikóit, váltogasd őket. Annyi jó hely van, én is egy időben mindig ugyanonnan rendeltem, de sokkal jobb ha sok mindent kipróbálsz.
2021. ápr. 27. 12:59
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szeretek főzőcskézni, olyasmit szoktam csak rendelni, amit nem tudok annyira jól elkészíteni, különlegesebb ázsiai ételeket leginkább vagy autentikus nápolyi pizzát.
2021. ápr. 27. 13:15
 8/11 anonim ***** válasza:
90%

Egy remek olasz étterem a városunkban elkezdett menüt főzni, és ki is szállítják. Egyféle leves, és kétféle második, egyik olasz, másik magyaros. Sokadik próbálkozásra végre nem menzaízű, ízletes fogások. 1300 ft/menü

Pl. tegnap karfiolkrémleves volt, az olasz fogás zöldséggel töltött palacsinta gombamártással. A magyaros: majorannás csirkecomb borsós rizzsel.

Ma zöldséges tarhonyaleves, a magyaros: rakott burgonya, az olasz: ropogós hasalja, baconos burgonyapüré.

2021. ápr. 27. 13:23
 9/11 anonim ***** válasza:
90%
én mikor rendelek, általában indiait szoktam
2021. ápr. 27. 13:34
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Zuglóban a Peter's Pasta kötelező! Tegyél nekik egy szívességet és rendelj közvetlenül a saját honlapjukról, akkor több marad náluk.

Amúgy rendelj olyanokat, amiket amúgy nem főznél, de érdekel, tehát pl. thai, indiai konyha, stb. Rengeteg indiai kifőzde van a XIII.-ban, szóval biztosan szállítanak Zuglóba is.

2021. ápr. 27. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!