Finomak a Padthai-ban kapható pohárkrémek?
Figyelt kérdés
Illetve akinek van kedve, leírná, hogy mennyire édesek ezek a desszertek? Köszönöm.2021. ápr. 25. 20:38
A kérdező szavazást indított:
Igen, finomak.
Nem, nekem nem ízlenek.
10 szavazat
1/4 anonim válasza:
Jók! Pont annyira édesek, amennyire kell. Valahogy az az érzetem ott, hogy nem tömény cukros desszertet kap az ember, hanem vmi egészségesebbet (lehet ezt tévesen hiszem- csak az érzetet olyan). A chia magos meggyes az egyik kedvencem, de az ananászos is jó.
2/4 anonim válasza:
A mango sticky ricenak sok köze nincs az eredetihez és érthetetlenül kőkemény, kulimászos is. Az íze elmegy, olyan igazi magyarosra butított thai ez, mint minden más is annál a láncnál.
3/4 anonim válasza:
Finomak, de szerintem túl vannak árazva, mert ez kis adagok. Persze tudom, hogy még kell fizetni magát az étteremben evést, de akkor már inkább egy cukrászdában veszek egy nagyobb adag süteményt, vagy somlói galuskát stb. De mondjuk én édesség függő vagyok és sajnos nem érem be olyan kevéssel egyszerre. :(
4/4 anonim válasza:
A ragacsos rizs tényleg csak egy tejberizs, de finom. A fehércsoki habot imádom, a chia puding is isteni, eddig egyedül a banános nem ízlett (nem tudom pontosan már mi a neve).
Viszont borzasztóan hiányolom a mangós palacsintát, nem tudom miért vették le az étlapról 😩
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!