Kinek kéne szólnom, ha fura íze van a rétesnek?
Már többször rendeltem innen rétest, eddig semmi baj nem volt, nagyon finom volt. Viszont most, a mákos rétesnek olyan fura utóíze van, mintha romlott lenne a mák.
Ti mit csinálnátok? Ha tényleg romlott ételt adtak el, azt nagyon megszívnák. Én nem akarok nekik rosszat, de ha valakinek nagyobb baja lesz? Hívjam föl a rétesezőt? Vagy kinek szóljak? Ki állapítja meg, hogy tényleg romlott-e?
A mák akkor "romlott", ha avas.
Ha meg avas, akkor csípős íze van.
Ezt érezted?
A mák nem tud megromlani olyan értelemben, hoyg bárkire nézve is ártalmas lenne, ha megavasodik, akkor csípös, kellemetlen ízü, de ez csak nem élvezhetö, megbetegedni nem fogsz töle.
De ha jelzed nekik, annak örülni fognak (mármintha normális társaaág), esetleg még kapsz is valamit kárpótlásként tölük.
Nem voltál covidos úgy 3 hónapon belül? Bármilyen enyhe lefolyással, akár láz nélkül?
Mert én ezután - nem is tudtam, hogy az voltam, csak egy vizsgálatnál derült ki - hetekig éreztem furának a kajákat, pont a mákot is.
1. Nem voltam covidos, és minden másnak rendesen érzem az ízét.
2. Nem csípős volt, másmilyen utóíz volt. De ezt nem tudom leírni...
3. Meggyes-mákos rétesről van szó, akkor lehet a meggyel van valami?
Mivel nem tudjuk, milyen íze volt, ezért nem lehet megmondani, mi lehet a probléma.
De a helyedben mindenképpen jelezném nekik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!