Csak Budapesten lesz BTS-meal a mekiben?
Mindenhol azt látom, hogy jön Magyarországra is a BTS-es menü.
Ugye nem csak Budapesten lesz elérhető, hanem vidéken is? (Pl. Szeged)
Ha nem jól tudok valamit kérlek javítsatok ki!
Előre is köszönöm!
10_es ne gondold azt mert ez étel! Az ételnek teljesen más pszichológiája van meg azért a magyar armyk nem épp a vásárlásról híresek! Különben lett volna már itt is bts koncert
De ahogy mondtam ha lesz is aki megveszi de ez a cégnek nem fog profitot hozni mert bizony a meki hatalmas pénzeket el kér az ilyen reklámokért (és sokakban valószínűleg ellenszenvet is fog kiváltani főleg olyanok a akik nem is ismerik őket és ezt az egész kpoo dolgot
Irénke meal miért nincs?
(Mielőtt bárki azt feltételezi hogy rosszindulatból írom... Én is army vagyok ám💜😊)
Szerintem ez már egy kicsit túlzás. Mi lesz a következő a BTS-es WC papír? És a fanok egy része azt is megvenné, holott tök megalázó. Ahogy ez is.
De tényleg mi lesz a következő? Én nem értem ezt a Big Hit-et mennyi bőrt akar még lehúzni a srácokról? Már ne is haragudjatok, de ez nekem sok. És a komoly Armyk is észrevehetnék, hogy mint vmi tárgyakat úgy kezeli a cég a srácokat. Menjetek koncertre, vegyetek albumot, hallgassátok rongyossá a youtube-on, vegyetek lightsticket, bármit, de nekem ez már sok. Ne haragudjatok. Nem vagyok Army ez igaz, sok egyéb bandát is hallgatok, de egyiknél sem lenne ez szimpi. Ez már a tagokra nézve megalázó. Tartsuk abban a mederben a dolgokat ahova valók. Nem fogok venni Blackpinkes betonkeverőt csak mert szeretem a zenéjüket.
Bocsi srácok senkit nem akarok bántani de nekem ez már tényleg túlzás.
Teljesen egyetértek
Itt már csak a pénzről szól az egész. Legyen szó bármelyik bandáról, ki vannak használva. De a Bangtan a legismertebb, ezért belőlük több folyik be... Undorító és nagyon sajnálom őket.
De a Blackpink betonkeverő👌🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!