Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Csak Budapesten lesz BTS-meal...

Csak Budapesten lesz BTS-meal a mekiben?

Figyelt kérdés

Mindenhol azt látom, hogy jön Magyarországra is a BTS-es menü.

Ugye nem csak Budapesten lesz elérhető, hanem vidéken is? (Pl. Szeged)

Ha nem jól tudok valamit kérlek javítsatok ki!

Előre is köszönöm!

2021. ápr. 20. 21:17
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
30%

10_es ne gondold azt mert ez étel! Az ételnek teljesen más pszichológiája van meg azért a magyar armyk nem épp a vásárlásról híresek! Különben lett volna már itt is bts koncert

De ahogy mondtam ha lesz is aki megveszi de ez a cégnek nem fog profitot hozni mert bizony a meki hatalmas pénzeket el kér az ilyen reklámokért (és sokakban valószínűleg ellenszenvet is fog kiváltani főleg olyanok a akik nem is ismerik őket és ezt az egész kpoo dolgot

2021. ápr. 22. 14:38
 12/32 anonim ***** válasza:
89%
A bts koncert nem ettől függ teljesen, inkább az itteni drága kiadások miatt nem éri meg nekik. De ezt hagyjuk is. Hát nem tudom, a magyar armyk tényleg nem a vásárlásról híresek a több 10ezres ablumok terén, de egy pár ezres menü azért teljesen más. Azt us vedd figyelembe, hogy nem csak magyar armyk vannak, hanem a legtöbb országból is. Köztük Korea és Japán, na ott tényleg elszánt fanok vannak. Úgyhogy meg fogja érni a Mekinek. Hisz akkor minek collaborált volna a Btssel ha úgy gondolják nem éri meg? De én itt elmondtam mindent amit akartam, úgyhogy részemről a téma le van zárva.
2021. ápr. 22. 21:25
 13/32 anonim válasza:
87%

Irénke meal miért nincs?

(Mielőtt bárki azt feltételezi hogy rosszindulatból írom... Én is army vagyok ám💜😊)

2021. ápr. 22. 21:47
 14/32 anonim ***** válasza:
82%
13as,igazi hungarikum lenne 😂
2021. ápr. 22. 22:21
 15/32 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem ez már egy kicsit túlzás. Mi lesz a következő a BTS-es WC papír? És a fanok egy része azt is megvenné, holott tök megalázó. Ahogy ez is.

De tényleg mi lesz a következő? Én nem értem ezt a Big Hit-et mennyi bőrt akar még lehúzni a srácokról? Már ne is haragudjatok, de ez nekem sok. És a komoly Armyk is észrevehetnék, hogy mint vmi tárgyakat úgy kezeli a cég a srácokat. Menjetek koncertre, vegyetek albumot, hallgassátok rongyossá a youtube-on, vegyetek lightsticket, bármit, de nekem ez már sok. Ne haragudjatok. Nem vagyok Army ez igaz, sok egyéb bandát is hallgatok, de egyiknél sem lenne ez szimpi. Ez már a tagokra nézve megalázó. Tartsuk abban a mederben a dolgokat ahova valók. Nem fogok venni Blackpinkes betonkeverőt csak mert szeretem a zenéjüket.

Bocsi srácok senkit nem akarok bántani de nekem ez már tényleg túlzás.

2021. ápr. 22. 23:14
 16/32 anonim válasza:
90%

Teljesen egyetértek

Itt már csak a pénzről szól az egész. Legyen szó bármelyik bandáról, ki vannak használva. De a Bangtan a legismertebb, ezért belőlük több folyik be... Undorító és nagyon sajnálom őket.

De a Blackpink betonkeverő👌🤣

2021. ápr. 22. 23:20
 17/32 anonim ***** válasza:
43%
12 bocs butaságot beszélsz! Nemetben franciában meg Angliában hatványozottan drágább a koncert kiadások mig Magyarország sokkal olcsóbb! Azert nem volt itt koncert mert nem volt annyi eladás! Ez full tény a cég oda megy (mindegyik kpop cég) ahol magas az eladás!
2021. ápr. 22. 23:33
 18/32 anonim ***** válasza:
89%
Hogy az eredeti kérdésre válaszoljak: minden magyarországi mekiben elérhető lesz a menü május 27-től, kb. június végéig:)
2021. ápr. 23. 16:14
 19/32 anonim válasza:
37%
Mit jelent az, hogy június végéig???
2021. ápr. 23. 16:35
 20/32 anonim válasza:
86%
nem, nem csak budapesten lesz, az instagram posztjukban elmondták, hogy az ország összes mekijében :)
2021. ápr. 23. 16:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!