Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Csak Budapesten lesz BTS-meal...

Csak Budapesten lesz BTS-meal a mekiben?

Figyelt kérdés

Mindenhol azt látom, hogy jön Magyarországra is a BTS-es menü.

Ugye nem csak Budapesten lesz elérhető, hanem vidéken is? (Pl. Szeged)

Ha nem jól tudok valamit kérlek javítsatok ki!

Előre is köszönöm!

2021. ápr. 20. 21:17
1 2 3 4
 1/32 A kérdező kommentje:

Ez alapján Magyafországon is lesz elvileg

[link]

2021. ápr. 20. 21:18
 2/32 A kérdező kommentje:
*Magyarországon
2021. ápr. 20. 21:19
 3/32 anonim ***** válasza:
63%
Twice-os menü miért nincs???
2021. ápr. 20. 21:38
 4/32 anonim válasza:
84%
Adnám a Twiceos menüt. Vagy Stray Kids (God's Menu) Egyébként viccet félretéve szerintem minden Mekiben lesz.
2021. ápr. 20. 21:56
 5/32 anonim ***** válasza:
70%
Stray Kids God's Menu ez tetszett XD
2021. ápr. 20. 22:21
 6/32 anonim ***** válasza:
78%
Bocsi, de megkérdezhetem hogy ez mi? Mármint a BTS-t tudom, de mi az hogy mekis bts menu?😅
2021. ápr. 20. 22:50
 7/32 A kérdező kommentje:

#6 igazándiból én is most hallok róla először

A hallottak alapján van benne 10 chicken nuggets, közepes sültkrumpli, meg kóreai szószok

És még néhány pletyka photo card-okról

2021. ápr. 21. 00:06
 8/32 anonim ***** válasza:
68%

Lol kiváncsi leszek mennyire lesz sikeres… szerintem ezzel nagyot fog bukni a cég azert europa meg Amerika az nem kelet Ázsia… azert durva hogy mennyire meg akarnák nyúzni a fanokat

Bocsásson meg mindneki de EZ nem lesz befutó nyugaton (profit nem lesz belőle a koreai szoszok meg nem illenek a chicken nugethoz meg sült krumplihoz ezt tapasztalatbol tudom mert elég sokat főzök ázsiai ételeket és a szoszokkal is tisztában vagyok nagyjából hogy mi mihez de ugyan úgy a nyugati szoszok ételekkel is…)

És valószínű hogy csak Pesten lesz

Egy mekis kajáért meg senki sem fog el menni pestig (max ha 10-20 km-re van… lol)

2021. ápr. 21. 22:43
 9/32 anonim ***** válasza:
85%
Egyetértek a #8as válaszolóval. Egyébként durva jah, h mennyi bőrt akarnak lehúzni róluk. De meglátjuk, hogy mennyire fogja ez nekik megérni.
2021. ápr. 21. 23:20
 10/32 anonim ***** válasza:
91%
Sztm elég nagy sikere lesz ebből a mekinek, ezt már csak az armyk megszállottsáából is tudom.
2021. ápr. 22. 10:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!