Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » KFC-ből mi a kedvencetek, mit...

KFC-ből mi a kedvencetek, mit érdemes rendelni?

Figyelt kérdés

Még csak pár dolgot próbáltam ki.

Amik nekem ízlettek: Twister, Strips, káposztasaláta, fokhagymás szósz

Ami semleges: Hot Wings, sültkrumpli

Amit nem rendelnék újra: sajtburger, Qurrito

2021. ápr. 15. 21:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
A Grander burgerük az ami nekem nagyon ízlik.
2021. ápr. 16. 12:52
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a hot wings a kedvencem, kb mindig azt rendelek kosárban ha arra járok
2021. ápr. 16. 14:30
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Borzalmasan drága, apró csirke darabok abból is a gagyibb rész mint a szárny vagy alsó-comb. 2500 egyszer vettem kaptam néhány darabot meg egy pici marék sult krumplit, nem is tudom elképzelni kik járnak oda mert nagyon drága ahhoz amit ad. Akkor inkabb a Vapiano ott ennyiért már egy jobb tésztát kapsz.
2021. ápr. 17. 00:16
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kentucky gold grander nagyon jó, meg a haloumi twister. És a kedvencem a mogyoróvajas shake.
2021. ápr. 17. 12:49
 15/19 anonim ***** válasza:
82%

Kedves kérdező!

Mit érdemes rendelni?

Szerintem semmit, mert olyan brutális magas árak vannak hogy azon csodálkozom, hogy kik fizetnek ki ennyit pénzt.

30 Strips Kosár 2 választható szósszal ez 6290 ft. Ha valaki meg rendeli akkor még ezek után van pofájuk 290 ft kérni kiszállítási díjat fel számolni.

Meg lehet enni, de közel se olyan jó ahogy sokan oda vannak érte.

2021. ápr. 18. 13:08
 16/19 anonim ***** válasza:
Régóta a Twister a kedvencem, mellette néha Sajtburger, Grander, Zinger. Régen ettem Longert is, de azt sajnos kivonták.
2021. ápr. 19. 09:20
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Hot Wings, Strips, Grander, káposztasaláta, shake + én személy szerint a Zingert is szeretem.

Vagy kuponnal veszek valamit (pl 2x iTwist + krumpli) vagy egyszemélyes kosarat veszek, vagy boxot.

Amit pl. nem tudok javasolni az ára miatt, az a rizses boxok. Annyiért már konkrétan jól lakok kuponnal.

Mondjuk mostanában inkább a sarkon lévő kebabost látogatom, vagy Burger Kingben veszek valamit kuponnal.

2021. ápr. 19. 10:20
 18/19 anonim ***** válasza:
Én általában Egyszemélyes Hot Wings kosarat szoktam kérni, sült krumplival, meg fokhagymás szósszal.
2021. ápr. 20. 23:29
 19/19 anonim válasza:
100%
A grander ìzlik a legjobban. Barbecue szószos
2021. ápr. 30. 06:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!