KFC-ből mi a kedvencetek, mit érdemes rendelni?
Még csak pár dolgot próbáltam ki.
Amik nekem ízlettek: Twister, Strips, káposztasaláta, fokhagymás szósz
Ami semleges: Hot Wings, sültkrumpli
Amit nem rendelnék újra: sajtburger, Qurrito
Köszönöm! :)
Üdítőt nem szoktam kérni, mert nem éri meg most, hogy nem lehet helyben fogyasztani, és nem lehet újratölteni. Inkább veszek a boltban és az olcsóbb. :D
Köszönöm, a Zingert nem próbáltam még, de akkor legközelebb kipróbálom.
A sajtburger meg krumpli az nekem sajnos nem jött be annyira, a McDonald's-ban finomabbak ezek, bár ott is csak frissen. :D
A Qurrito nagy csalódás volt nekem, valami savanyú szósz volt benne ami elrontotta számomra az ízvilágot, szerintem a BBQ szósz lehetett az.
Kettes vagyok.
Ne is mondd, az ilyen savanykás szószokat én se szerettem sose. Mondjuk a BBQ-ért se vagyok oda. Az akkor megy el nálam, ha egy testes burgerben van benne, ahol éppenhogy csak érzed a szószt a háttérben. Én is a McDonald's-os sajtbureszre szavaznék. A Burger Kinges se rossz amúgy szerintem, inkább csak más, de nem jobb, vagy rosszabb a mekisnél. Mindkettő jó a maga nemében. A KFC-ben én is óvatosabb vagyok és én szinte csak a Twister-t, meg a Zingert kérem. Amúgy kajak üdítőt nem éri meg venni, csak most esik le nekem is :D .
3-as vagyok
Viszont en a kruplit annyira nem szeretem akkor inkabb mekis krumpli
De a kechapjuk valami isteni nekem az nagyon izlik :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!