Minden gyrosos-nál az dívik hogy nyitás után közvetlenül nem lehet kérni?
Figyelt kérdés
vagy simán jelen van a másik véglet ahol kapásból van előkészítve minden és rendelkezésre állnak? nincs tapasztalatom csak a helyi vidéki kisvárosból, itt szinte mind a 4-5 helyi csak pislog rád hogy mit akarsz közvetlenül nyitás után mikor csak akkor álltak munkába.
(de az egy szem kínainknál is fura hogy hivatalosan 10-től nyitva, de az étel csak minimum negyed 12-kor elérhető, bár ez más tészta)
2021. márc. 22. 22:35
11/12 anonim válasza:
Hát én Szerájban - nagyon menő gyrosos Bp-n- bizony kaptam nyitás után gyakorlatilag nyers húsból kaját.
Mikor visszavittem, és visszakértem az árát, akkor meg én voltam a büdösbunkó.
Szerintem meg ők, amiért arra nem képesek, hogy szóljanak, még nincs kész a hús, várjak vagy kérjek mást.
12/12 anonim válasza:
#8 Egy éttermi frissensültet ne tévesszünk össze egy gyrosszal, egy éttermet egy gyrosszozóval!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!