Minden gyrosos-nál az dívik hogy nyitás után közvetlenül nem lehet kérni?
vagy simán jelen van a másik véglet ahol kapásból van előkészítve minden és rendelkezésre állnak? nincs tapasztalatom csak a helyi vidéki kisvárosból, itt szinte mind a 4-5 helyi csak pislog rád hogy mit akarsz közvetlenül nyitás után mikor csak akkor álltak munkába.
(de az egy szem kínainknál is fura hogy hivatalosan 10-től nyitva, de az étel csak minimum negyed 12-kor elérhető, bár ez más tészta)
Mindig lehet kérni, legfeljebb nem kapsz. Lángososnál pont fordítva van. Reggel azonnal van cucc, aztán ha elfogy, elfogy annyi vót.
A kínaitok biztos igazi kínai, kínai értelmezés szerint van nyitva. :)
Az igaz, hogy a vendég szerint nyitásra kész kellene lenni, de a büfés nyugodtan nyitva tarthatja az üzletét akkor is, ha a kínalatban szereplő termékek közül valami éppen akkor nincs készleten.
A legtöbb helyen elég jól tervezhető a napi forgalom várható alakulása, így az sokkal fontosabb szempont lesz, hogy a csúcsforgalomra minden 100%-ig elő legyen készítve, teljesen fel legyen töltve, mint az, hogy nyitásra legyen gyros, és akkor eladjon egyet. Szóval, van ahol szervezetlenség miatt, van ahol trehányság miatt nincs nyitásra kész a gyros, de van, ahol ez a tű pontos tervezettség eredménye.
#6 Nem-vendéglátósként logikusnak érzem amit írsz, de akkor később kell nyitni. Nyitáskor már illik kiszolgálni a vevőt/vendéget.
Egyébként én azt is tapasztaltam, hogy egyes üzletekben pl. nyitáskor indítják mind az egy számítógépes pénztárt, és meg kell várni, amíg a gép teljesen üzemkész. Ez munkába menet nem jön jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!