Mit csinálnál hogyha a futár 3 órát késne a kajáddal?
Én is telefonálok az étteremnek, de nem 3 óra múlva, hanem ahogy lejárt a vállalási határidő.
A stílustól függően vagy lemondom a rendelést, vagy várok, természetesen elfogadható időn belül.
Ha vacsorára rendelném,morcos lennék, ha mondjuk este hat helyett este kilencre hozná.
De becsületből kifizetném (természetesen saját magam miatt),borravaló nélkül.
Ha másodszor is előfordul,nem rendelnék többet abból az étteremből.
3 órát még sosem vártam egyetlen kajára sem, annál sokkal korábban felhívom az éttermet és megkérdezem, mi történhetett, hogy a vállalási időn belül nem ért el hozzám a rendelésem. Volt már példa arra is, hogy visszamondtam a rendelést.
A városunkban van egy étterem, sokan rendelnek onnan vagy kevés a futár, nem tudom, de ők pl. szólnak rendelésnél, hogy csak 2 óra múlva tudják küldeni az ételt, így is kérem-e.
A netpincéren is volt már példa késésre, náluk az ügyyfélszolgálatnak szóltam hogy probléma van. Ott utána egy kupont küldtek bocsánatkérésként.
Ha rendelek valamit és mondjuk félóra van odaírva, a kajám meg késik 2-őt, akkor
1. alap, hogy eszek valami mást, nem éheztetem magam
2. nem veszem át
Nálunk ez teljesen megszokott, mi eleve úgy rendelünk hogy 2-3 órával előre, meg lehet szokni.
De ha nem ez lenne a megszokott, akkor nem venném át nyilván, hiszen nem erre számítok. Szóval keresnék valami ehetőt, a rendelést meg lemondanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!