Mi alapján választják ki, hogy melyik házhoz melyik futár megy?
Figyelt kérdés
Egyik barátnőm azt mondta, hozzá mindig másik futár megy, talán még nem is látta kétszer ugyanazt a futárt. Én meg meglepődtem, mert hozzám állandóan ugyanaz a futár jön, jó nem mondom, hogy 10-ből 10 alkalommal, de olyan 7x biztos (elég sűrűn rendelek, nincsi időm főzni). Az is igaz, hogy ő viszont ritkábban rendel. Mi alapján dől el, hogy melyik futárt hova küldik, vagy erről ki dönt? Miért van az, hogy egyik helyen mindig más viszi ki a kaját, máshol meg majdnem mindig ugyanaz?2021. jan. 3. 14:37
1/4 anonim válasza:
Attól függ, hogy merre kapja a futár a címeket. Például ha egyik futárnak csak a 20. Kerületben van címe nem fognak egy Miklósi címet rárakni (most mondtam valamit).
2/4 anonim válasza:
Nemrég valahol olvastam olyat is, hogy a kerékpáros futárokat (ételkiszállítás esetében) igyekeznek az étteremhez közelebbi címekhez osztani, míg motor és autós futárok esetében a bicóval már nehezebben megközelíthető helyszíneket adnak.
Nem vagyok futár, de abban biztos vagyok, hogy egy ember csak egy bizonyos körzetet látogat a minél gyorsabb szolgáltatás érdekében. És nem lenne logikus sűrűn cserélni a helyszíneket futáronként, hiszen a helyismeret nagyon sokat számít még GPS mellett is (közlekedési lámpák váltási üteme, tipikus torlódós szakaszok ismerete, stb.).
3/4 anonim válasza:
Egy kisebb kajáldának nincs 15 futárja, még netpincéren keresztül se.
4/4 anonim válasza:
Régebben a tejesember, most a postás, meg a futárok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!