Szerintetek most mennyire veszélyes házhoz rendelni kaját?
Figyelt kérdés
Veszélyeztetett vagyok a vírussal kapcsolatban ugyanis asztmás vagyok és azt szeretném kérdezni hogy mennyire veszélyes vagy gáz most rendelni kaját házhoz? Mertek nem mertek stb? Gondolok én a mekire, trófea,pizza stb.2020. máj. 5. 16:24
1/7 Noblesse Oblige válasza:
Szerintem nem veszélyesebb mint máskor.
2/7 anonim válasza:
Szerintem nem veszélyes. Magas szintű előírásokat kell betartaniuk. Mi is rendeljük az ebédet mert itthon mindenki dolgozik/tanul. Annyit szoktunk csinálni hogy lefertőtlenítjük a dobozt amiben jön a kaja.
3/7 anonim válasza:
Nyugodtan rendelj. A futár maszkban, gumikesztyűben lesz, legyél te is abban. Átveszed, kidobod a kesztyűt, kézmosás és minden rendben
4/7 anonim válasza:
Se maszk, se kesztyű nem volt a futáron
Szerintem ugyanolyan olajos kézzel hozza a pizzát mint máskor, motorszerelés után.
Győrben például a burger kingben egyik dolgozón sem volt se maszk, se kesztyű az egész karantén alatt...
5/7 A kérdező kommentje:
Szörnyűű. na ettol félek én is
2020. máj. 5. 18:09
6/7 anonim válasza:
Hàla az ègnek ahol van kerthelyisèg, oda lehet menni enni.
A vîrustól meg ne tarts ennyire, igyekeznek mindenhol betartani az előírásokat.
7/7 anonim válasza:
Én szoktam rendelni pizzát, mekit most is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!