Mit csinálnál hogyha a futár 3 órát késne a kajáddal?
Figyelt kérdés
Közben már rendeltél máshonnan vagy leugrottál a boltba, jól laktál és akkor csöngetne a futár hogy helló meghoztam a kaját.2021. márc. 14. 17:39
2/18 anonim válasza:
Megmondanám neki amit itt leírtál.
"Bocsi, nem szeretném átvenni. Baromi sokat késett és már rendeltem máshonnan."
3/18 anonim válasza:
Nem venném át. Egyszer jártam hasonlóan. Ritkán rendelek,de egyszer munka után marha éhesen rendeltem a KFC-ből. Sosem kajáltam még ott, így kíváncsi is voltam. 35 percet írt a netpincér és nem is csúcsidőben rendeltem, így nem számítottam arra, hogy több, mint 2 órát kell majd várnom. 1 óra után már kissé ideges voltam és összeütöttem egy rántottát gyorsba. Megvacsoráztam,befejeztem a maradék munkám otthon és épp zuhanyozni készültem,mikor csörgött a futár, hogy megjött a kajámmal. Köszönés nélkül egyből az árat kérte. Rövid veszekedés és közöltem nem fogom átvenni. Végül ideadta teljesen kihűlve és egy forintomba nem került. Megértem, hogy a futárok is emberek, de engem is leszidnának, ha késnék a munkámmal.
4/18 anonim válasza:
Nem adnék neki semmi borravalót.
5/18 anonim válasza:
Megkérdezném tőle,hogy mi az oka a 3órás kiszállításnak,ha flegma és hazudik akkor megköszönöm az őszinteséget és nem veszem át.
Hogyha őszintén elütötték és defektje van és tolta hozzám a robogót akkor adnék neki még borravalót is.
6/18 PetheD válasza:
Én átvenném, mert megrendeltem. Emlékeztetném, milyen időpontot mondott a rendelésnél, és megkérdezném, miért késett ennyit, és ha közbejött valami (például baleset, dugó stb.), akkor miért nem értesített, hogy sokat fog késni. Borravalót nem adnék neki. Egyébként ha az elvállalt kiszállítási idő kétszerese alatt még nem hozná ki a kaját, simán felhívnám, hogy mikorra várható. Ha kétszer előfordul nagyobb késés, többször nem rendelnék onnan.
7/18 PetheD válasza:
Természetesen, ha a futárt éri baleset, az más kérdés: ha a kaját vagy ő vagy másik futár kihozza, megérteném.
8/18 anonim válasza:
Mondjuk én 30 perc után neki állnék telefonálni hogy hol az ennivalom.
9/18 anonim válasza:
Volt már ilyenre példa a családban. Szülők rendeltek este pizzát, valami 2-3 óra múlva csengettek. Csóró futár lerobbant út közben, ezért szakadó esőben nekiállt gyalog kihozni a rendelést. Még azt is megkérdezte, hogy kérjük-e még a pizzákat. Emlékeim szerint átvettük, de akkor még jócskán gyerek voltam.
10/18 anonim válasza:
Hát nem tudom, én ha megrendelek egy kaját, hiába késik, de nem rendelek másikat meg kezdek el otthon főzőcskézni :D Nyilván kb másfél-2 óra múlva telefonálnék hogy hol van az ételem, de biztos nem rendelnék máshonnan. Ha nagyon éhes lennék, akkor csipetnék itthon, például ennék egy almát vagy narancsot. Ha megjön a futár átveszem, megkérdem mi tartott ennyi ideig, de borravalót nem kapna az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!