Kfc-ben nem azt kaptam, amit kértem? (hanem jobbat és filccel rá volt írva, h OCH) Ez mit jelent?
Mivel csakelvitelre lehet rendelni, itthon vettem észre, miután kibontottam, h nem egy Gold Grandert, hanem egy hatalmas, nagyon megpakolt húsos-sajtos-szószos burgert. Még sok mást is rendeltem (hambit csak ezt az egyet), azok stimmeltek. Ennek a hambinak a csomagolására az van írva, hogy OCH, amit nem tudok, h mi. Filccel írták rá. Szerintetek? Talán original chicken/cheese hamburger.
A hambiban nem volt más, csak bundás csirke (rengeteg), sok sajt, barna és narancssárga szós és az alján némi hagyma. A Granderben lett volna hagymakarika és bacon. A burger zsömléje is teljesen más,első ránézésre azt hittem, hogy meg van fűszerezve. Nem az a szokásos fényes és szezámmagos, hanem matt és hatalmas.
Abban a KFC-ben folyton vagy lehagynak valamit vagy mást adnak...
Inkább itt kérdezem, hátha vki dolgozik KFC-ben és tudja.
Ha nő vagy,tetszel a futárnak (vagy ott valakinek),és így akar kedveskedni.
Bocs,ez volt a legelső gondolatom a sztorit olvasva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!