Tortára filccel rajzolni?
Figyelt kérdés
Jó,tudom butaság,de nincs más ötletem amivel szép ,nem szétfolyt vonalakat tudnék rajzolni.
Szerintetek lenne baja valakinek tőle??
Nem színezni,csak vonalakat húzni kell marcipánnal borított tortára. Vagy esetleg porcukor,víz,színező aroma? De az nem folyik el?
2015. okt. 2. 13:19
1/17 anonim válasza:
Miért nem húzol rá vonalat hurkapálcával, vagy egy kifogyott tollbetéttel?A filc szerintem nem jó, mert lehet benne egészségre káros anyag és esetleg a marcipánban szétfolyhat később a szín, ha a torta már kicsit átpárásodik a hűtőben vagy a melegben kint.
2/17 anonim válasza:
Lehet baja valakinek, pl. vérmérgezés. A tinta ugyanis mérgező.
3/17 anonim válasza:
Igen, lehet baja. Ez óriási butaság, van erre való eszköz ételfestékkel.
4/17 anonim válasza:
Létezik kifejezetten erre a célra dekortoll.
5/17 anonim válasza:
Dekortollal kell csinálni igen, nem filccel mert az mérgező.
6/17 anonim válasza:
Szerintem valami mintát akar előre kijelölni, arra nem annyira jó a dekor toll, főleg ha nem túl gyakorlott kezű.Én azért javasoltam hogy inkább karcolja bele óvatosan.
7/17 anonim válasza:
kiskoromba nyalogattam a tintát és semmi bajom se lett.
de ne csináld az a legjobb és a legbisztonságosabb. mindenkinek más a szervezete és mindenki máshogy bírja.
8/17 anonim válasza:
Tejszinhabot felhabarod beleöntöd egy zacsiba, kiszúrod egy tűvel, hogy vékony legyen és rányomod, mint egy tubust.
9/17 anonim válasza:
Árulnak olyan tűfilcet, amiben term. festék van, nem káros az egészségre. Ezt biztosan tudom, mert gyerekekkel dolgozom s több szülő csak ilyet vesz a kisgyereknek, hiszen olyan picik a gyerekek, mindent megnyalnak! Gyurma is van ilyen.
A márkát nem tudom, keress rá a neten! ;)
10/17 anonim válasza:
apró cukorból is rajzolhatsz írhatsz - a tinta, filc nem jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!