Ovisjelet lehet alkoholos filccel rajzolni ruhába?
Figyelt kérdés
Azért kérdezném, hogy mennyire tartós, elmosódik-e a mosástól? Van vasalható jelem, de az nem lesz elég. Kimondottan van textilfilc vagy jó az alkoholos filc is?2012. jan. 24. 16:16
1/8 anonim válasza:
Szia! nekünk is vasalható van, de nem mindegyikre tudom rávasalni, így alkoholos filccel rajzolom rá a jelet. Nem jön ki, legalábbis nekünk még mindig ugyanúgy rajta van a ruhákon.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Azért még várok válaszokat:-)
2012. jan. 24. 16:21
3/8 anonim válasza:
Szívesen, és természetes,hogy vársz több választ! :)
4/8 anonim válasza:
En a gyerek ruhajabol nem tudom kimosni, pedig jo lenne, mert nem volt egy olcso darab, es azert vettem, hogy az idei osszes rendezvenyre ra tudjam adni, erre az elso puccos bulin a nagyokos bebicsosz egy keszlet alkoholos filcet adott a gyerekeknek, hogy rajzoljanak. Csoppet kiakadtunk a tobbi szulovel egyetemben.
5/8 anonim válasza:
Én a címkékre szoktam alkoholossal rárajzolni a jelet és a monogramot. Még nem jött le róla egyszer sem a mosások alkalmával.
6/8 anonim válasza:
Én is a címkére szoktam rajzolni alkoholos filccel. Némelyiken kicsit halványodik, de mire kijönne, ki is növi a gyerek a ruhát:)
7/8 anonim válasza:
Én néhány ruhájának címkéjére alkoholos filccel rajzoltam rá a jelét. Nem mosódik el, de sokkal jobban halványodik, mint a textil filc. A textil filcet elvileg vasalni kellene, de én egyáltalán még a vasalót sem mutattam meg a ruháknak, nemhogy a filccel "megrajzolt"területnek, és még így is sokkal tartósabb, mint az alkoholos filc.
8/8 anonim válasza:
Lehet filccel, de nem a legszebb, sem a leggyorsabb és később nem biztos, hogy kijön (vagy két mosás után :-( ). Az ovijsel.hu oldalon van bevarrható szatén jelek (névvel vagy anélkül), mely 2-4 öltéssel bevarrhatóak (nem kell körbe varrni), és ha kinővi a gyerek a ruhát, szépen ki lehet szedni nyom nélkül és tovább adni. 10db 230.- ha jól emlékszem.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!