Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tortára filccel rajzolni?

Tortára filccel rajzolni?

Figyelt kérdés

Jó,tudom butaság,de nincs más ötletem amivel szép ,nem szétfolyt vonalakat tudnék rajzolni.

Szerintetek lenne baja valakinek tőle??

Nem színezni,csak vonalakat húzni kell marcipánnal borított tortára. Vagy esetleg porcukor,víz,színező aroma? De az nem folyik el?

2015. okt. 2. 13:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
30%
Lehet filctollal is, csak megfelelot kell választani. Pl ico süni, az nem mérgező
2015. okt. 2. 16:35
 12/17 anonim ***** válasza:
59%
(nem ennék szívesen ilyen tortát....)
2015. okt. 2. 16:37
 13/17 anonim ***** válasza:
59%
Igen, ahogy írtad, színezett cukormázzal is lehet dekorálni, akárcsak a mézeskalácsot.
2015. okt. 2. 16:59
 14/17 anonim ***** válasza:
25%

Mellesleg valóban nem mérgező a gyerekeknek való filctoll. Már az oviban is rajzolnak vele, előfordul, hogy szájukba kapják, a kezüket összekenik vele, majd megnyalják... stb.

Szigorúan ellenőrzik a színező írószereket, gyurmákat, festékeket stb, egészségre ártalmas elvileg nem kerülhet forgalomba.

2015. okt. 2. 17:04
 15/17 anonim ***** válasza:
48%
Van cukrászati eszköz erre a célra.
2015. okt. 2. 17:35
 16/17 anonim ***** válasza:
67%
lehet, hogy nem mérgező, de nem ennék egy ilyen tortából.. nem jó ötlet
2015. okt. 2. 22:16
 17/17 tollbogre válasza:
49%
vannak, akik stiftes ragasztót kevernek össze a mázba és színezékkel. Már többször készítettem ilyet, mindenki imádta a családból, karácsonyra is ilyet fogok! :) És mindenki imádni fogja ezt is!!
2015. okt. 29. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!