Most rendeltem pizzákat 8110 ft-ért, mennyi borravalót adnátok?
Most mit erőlködsz?
Van egy véleményed az istencsászár futárokról is akiknek dugdosod az ezreket a farzsebükbe a semmiért... meg rólam is.
Béke.
Azt hiszem, hogy a nem adok semmit és leb@szom a futárt, ha nem forró a pizza, illetve az adok neki amennyit tudok és még a futár seggét is kinyalom, hogy legközelebb ne köpjön bele, mindkét vonal a szélsőség és a legtöbben valahol e között vagyunk.
Szerintem a borravaló az azért jár, hogy kiszolgálnak, mosogatnak utánad, stb. Ha te nem ott fogyasztasz, hanem elviszed, elhozatod az ételt, akkor nem kell, hogy kiszolgáljon a pincér, stb. Viszont felszámítanak a csomagolásért és a kiszállításért is valamennyit.
Így én sem szoktam a futárnak 10-20% között adni de valamennyire felfelé kerekítek, amivel kb a futár fizetését egészítem ki. Ez ez esetben 8500 lenne nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!