Most rendeltem pizzákat 8110 ft-ért, mennyi borravalót adnátok?
Figyelt kérdés
2021. jan. 24. 16:02
11/42 anonim válasza:
Nincs szabályrá, hogy mennyi borravalót kell adni főleg nem a futárnak. Tudom én vagyok a gonosz viszont mikor nekem kell lemenni az épület elé vagy ha kettesben vagyok ki az utcára akkor nem adok borravalót vagy nem kérek 8200-ból vissza. Pont azért mert sokan a futárok közül így is borravalóra tartanak igényt ahol lehet kártyávsl fizetek.
12/42 anonim válasza:
Adjál neki 8500-at és mondd hogy nem kérsz vissza.
13/42 anonim válasza:
Vagy inkább 9000-et,hogy egy kis mosolyt csaljál az arcára.
14/42 anonim válasza:
Én kikeresem a pénztárcámból az 5 Ft-osokat azt szoktam odadni nekik, 50 max. 100 Ft értékben
15/42 anonim válasza:
Nem is gyakran rendelek ezért ugyanarról a helyről mert félek hogy beleköpnek
16/42 anonim válasza:
Átlagban 200 forintot szoktam. Akkor is ha egyet rendelek meg akkor is ha 5öt. Neki ugyanannyi kihozni barmennyit.
Persze CSAK akkor ha időben erkezik es tűzforró.
Ha csak melegnek erzem a dobozt akkor egy kanyit se. Akkor megszoktam reklamalni is.
17/42 anonim válasza:
14.:Micsoda gavallérosságot kifejező gesztus.Még szerencséd hogy neked sose kell szembetalálkoznod önmagaddal.A környezetedet azt sajnálom.
18/42 anonim válasza:
16.:Te is megéred a pénzed,összebútorozhatnátok a 14-essel.
19/42 anonim válasza:
16 vagyok de miert is mondod ezt?
Te kapsz a munkadert a bereden kivul extrat? A főnököd odacsusztat naponta 3 ezer forintot hogy köszi de rendes vagy elvegezted a munkad?
Mert nekem nem.
Ja es termeszetes hogy az ember friss forró kajat akar zabalni a horror arert amit van kepuk elkerni... de majd meg tapsolok is nekik nem?
20/42 anonim válasza:
19.:Nincs előírva,hogy ahogy valaki veled viselkedik,neked is úgy kell viselkedned egy másik emberrel.Mi is rendeltünk már úgy hogy kivolt hűlve,de nem a futárt szóltuk meg miatta,hogy még rosszabb legyen a napja,egyszerűen betettük a mikróba és nem rendeltünk onnan többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!