Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Sok étterem miért nem törődik...

Sok étterem miért nem törődik a minőséggel?

Figyelt kérdés
Nem olcsó éttermek esetében is látom hogy nem ad a minőségre.. most is rendeltem egy gordont és hát látszik hogy legolcsóbb ipari sonkát tettek bele, aztán zöldség köret, mirelit apró zöldségek stb... pedig egyáltalán nem olcsó étterem volt...
2021. jan. 17. 15:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes nézni az adott hely értékelését. Ha van 100 vélemény, ami 4,5-re vagy épp 3-ra értékeli, az elég árulkodó. Nyilván magas pontszámútól is lehet rosszat kapni, de kisebb eséllyel (hiba sajnos bárhol történhet).
2021. jan. 17. 18:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Amikor tehetem inkább én készitek el mindent, mert igy tudom,hogy mit eszek és olcsóbban is kijövök.
2021. jan. 17. 19:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/16 anonim ***** válasza:
77%
#donPeppe
2021. jan. 17. 19:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/16 anonim ***** válasza:
93%
Vannak ilyen éttermek. Én egyszer a Pomodoroban jártam így. Jobb híján mentünk be édesapámmal. Gondoltam, annyit reklámozzák, meg nem is olcsó, talán nem lehet olyan lepusztult a hely. Aha... Konkrétan menzás ételt kaptunk eldobhatós tányérokban és vagy 10.000 forintot elkértek 3 levesért és másodikért. Még ha finom lett volna... Soha többet.
2021. jan. 17. 19:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Veszprémi olasz-nak mondott étteremben, a Ginóban többször lehetett kapni lasagne-t, aminek a közepe jeges volt, és mikró nem melegítette fel rendesen.


Don Peppe xiv ker, a tészta nyers, nyúlik. A saláta fonnyadt, undorító kajákat lehet rendelni, soha többet nem eszem ott sem.


Sarki giroszos a dohányt fogja a kezébe, miközben pakolja béke a húst a pitába. Na mondom neki. Ugye ezt nem gondolod komolyan, hogy dohányos kézzel, bekehamuzva a kaja te el fogod adni itt nekem azt a kaját!? Erre elküld a picsába. Hát ennyin nem múlik, oda sem megyek és a cégben 1500 ember olvasta a szöveget, ők is inkább 6 perccel odébb mennek, mert giroszosból rengeteg van.

2021. jan. 17. 19:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/16 anonim ***** válasza:
23%

Ez a klasszikus esete annak, amikor a főnök eldönti hogy garasoskodik, felvesz alulfizetett képzetlen embereket, akik gyorsan kiégnek a heti 70-80 munkaórától és a silány alapanyagok miatt hisztiző vendégek miatt.


De szerintem a fogyasztók is hibásak valahol, mert gyakran látok ilyesmit vendéglátásban.


Egyrészt a kedves vendég nem fogja megvárni a frissen sült lasagne-t, mert pepecselős és sokáig tart.


A rendelős/beülős emberek nagy része nem tud főzni, de hozzá vannak szokva a gyorséttermekhez.

2021. jan. 17. 21:46
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!