Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Mi volt a neve a rég bezárt,...

Mi volt a neve a rég bezárt, békéscsabai Csaba Centerben lévő, görög étteremnek?

Figyelt kérdés
Rögtön a játékterem mellett volt, kb. 8-10 évvel ezelőtt zárt be és nyílt helyette a Mexikói ételek nevű hely. Nagyon szerettem fiatalon az ottani pitát, jó lenne tudni, hogy létezik-e valahol máshol az országban, étteremlánc volt-e?

2021. jan. 5. 20:42
 1/10 A kérdező kommentje:
Közben megtaláltam, hogy Gyros Center volt a neve. Gondolom ezzel a névvel nem lánc volt, de ha mégis egy láncnak a része lett volna, akkor minden információnak örülök.
2021. jan. 5. 20:54
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
szerintem nem. Gyulán is bezárt vagy 6-8 éve a buszpályaudvarral szembeni görög hely. A görög helyek mennek lefele, a török helyek pedig felfele törnek.
2021. jan. 5. 21:24
 3/10 anonim ***** válasza:
78%

Én azt a herkukes tavernát szerettem Gyulán az élővíz mellett.

Annak is annyi...

Meg amugy mindennek a megyében

2021. jan. 5. 22:15
 4/10 anonim ***** válasza:
78%

á neeem vannak még jó helyek. Azért emlékszünk rájuk szeretettel, mert megszépítik az emlékek. :D

Én azt sajnálom, hogy nincs egy jó bár a megyében.

Mint volt egy ideig Gyulán az ír.

Ami egy nappali kávézó, de este egy bár, ahol lehet játszani, újságot olvasni, stb.

2021. jan. 5. 22:23
 5/10 anonim ***** válasza:
78%

Négyes, én arra nem is emlékszem. Pedig a közelben lakom.

Mikor volt ez? Hol? És te mennyi idős vagy?

2021. jan. 5. 22:29
 6/10 anonim ***** válasza:
78%

Hmmm úgy 2010 körül nyílt és szerintem olyan 2014 körül be is zárt. Gyulán, a Béke sgt-on a rock café helyett a sarkon. Most azt hiszem a vodafone van ott a Burger centerrel szemben. Mozi, Komló és akkor mellette ha jól emlékszem.

Fogadó a mérges koboldhoz, ez volt a neve, ha jól emlékszem...vagy zöld kobold...fene tudja már, ír. :D

25 vagyok és FFFFFFF.

Nem kérek dickpicet :P :D

2021. jan. 5. 22:37
 7/10 anonim ***** válasza:
78%

Igen, erről az aberrált névről rémlik valami.😀

Nő vagyok, nyugi.😁

2021. jan. 5. 22:40
 8/10 anonim ***** válasza:
78%
milyen aberrált hé, szerintem nagyon is elegáns és megkapóan megjegyezhetetlen volt, azért nem tudom most sem. :D
2021. jan. 5. 22:42
 9/10 anonim ***** válasza:
82%
Dühös kobold. 😋
2021. jan. 5. 22:46
 10/10 anonim ***** válasza:
78%
dühös? :D háááát. Felőlem legyen dühös. :D Úgyis bezárt már.
2021. jan. 5. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!