Sok étterem miért nem törődik a minőséggel?
Figyelt kérdés
Nem olcsó éttermek esetében is látom hogy nem ad a minőségre.. most is rendeltem egy gordont és hát látszik hogy legolcsóbb ipari sonkát tettek bele, aztán zöldség köret, mirelit apró zöldségek stb... pedig egyáltalán nem olcsó étterem volt...2021. jan. 17. 15:30
2/16 anonim válasza:
valszeg a "gordon" náluk ilyen.
Ha Cordon Bleu-t rendeltél volna, talán finomat kapsz. :))))
3/16 A kérdező kommentje:
4000 Ft volt (mirelit krumplival)
2021. jan. 17. 15:56
4/16 anonim válasza:
Annyiból már otthon jobban kihozhattad volna!
5/16 anonim válasza:
Miért törődne a minőséggel a végtelenül kizsákmányolt munkaerő vagy a profitorientált főnök, ha így is van olyan marha, aki megveszi? :)
6/16 anonim válasza:
Megérdemled... ennyiért vagy 6 szelet "gordont" készíthettél volna.
Persze, az derogál, hisz még a nevét sem tudod.
7/16 anonim válasza:
Amelyik étteremben "GORDONT" árulnak, onnan nem érdemes egyáltalán semmit sem enni, mert alapdolgokkal sincsenek tisztában!
8/16 anonim válasza:
Gordon (Ramsay) nem lehet olcso, mar a hirneve miatt sem :)
9/16 anonim válasza:
A kisadag gordon a gordonka? :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!