Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Van még olyan hely a városban...

Van még olyan hely a városban Pesten, ahova be lehet ülni randi során?

Figyelt kérdés

Nem akarok kint a hidegben beszélgetni vagy kocsiban a lánnyal!

Hozzám első randikor nyilván nem jön fel, mert nem olyan még... :)

Igy a vírus alatt hova lehet napkozben beulni 10-19ig?

Köszönöm a segítséget!

2020. nov. 12. 17:22
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Igen, voltam egy lánnyal szombaton a margit szigetre mentünk sétálni 1 órát, mert nem volt olyan hideg.

Aztán haza hozzám.

Ma is találkozom egy hölgyel jaszain és ott iszunk valamit aztán megyünk haza hozzám dugni, mert neki az az igénye rögtön.

De amúgy normális esetben nem állapot ez igy!

Azért buszozzak vagy villamosozzak hogy ne fazzak, amikor simán be is tudnék ülni valahova enni, inni egy jót és a melegben beszélgetni.

A tomegkozlekedesen is sok az ember.

A villamost még a covid sem szereti, azért nem zárták le, csak az éttermekbe jár be a vírus is! :D

2020. nov. 15. 07:49
 12/13 anonim ***** válasza:
80%

Kerdezo, munkaba kell menni, nincs mindenkinek home office, kulonben a boltban se tudnad megvenni az ovszeredet (amit remelem hasznalsz, ha ennyi lannyal randizol :)). Tehat nyilvan mukodik a tomegkozlekedes, mert muszaj neki, azt nem akadalyozhatjak.

Es nem csak az ettermekben/kocsmakban/moziban, stb terjed a virus, de az a cel, hogy minel kevesebbet bulikazzanak meg legyenek az emberek tomegben, igy pedig igenis, hogy lassithato a virus terjedese.

Ez van most, fogadd el, majd kesobb lesz jobb is. Latod, hogy mindent meg lehet oldani,felesleges a nyavalygas.

2020. nov. 15. 14:05
 13/13 A kérdező kommentje:

Nem nyavalyogtam!

Véleményemet írtam le!

És nem kértem kioktatast! ;)

De amúgy biztos lassithato lenne persze ha lenne valami vírus is és nem csak gazdasági okokból lenne ez a hülyeség.

Egy étteremben egy asztalnál ugy gondolom hogy kevesebben ülnek, mint egy reggeli tömött 4-es,6-os villamoson, amikor még pluszba a hajléktalan is a hideg elől azt használja!

A buszokon sincs már korlátozás, a sofőr előtti placc részén.

Ellenorokon nincsen maszk és fogdossak a jegyeket, bérleteket.

Egymáshoz simulnak az emberek a bkv járatain.

Az étteremben korlátozott lenne a hely az asztaloknál, a tomegjaratokon nem! És ráadásul nincsen járat sűrítes, nehogy már hely legyen levegőt venni!

És még lehetne sorolni ezeket a dolgokat...

De felesleges, mert full hülyeség ahogy ki van minden találva!

2020. nov. 15. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!