Van még olyan hely a városban Pesten, ahova be lehet ülni randi során?
Nem akarok kint a hidegben beszélgetni vagy kocsiban a lánnyal!
Hozzám első randikor nyilván nem jön fel, mert nem olyan még... :)
Igy a vírus alatt hova lehet napkozben beulni 10-19ig?
Köszönöm a segítséget!
Igen, mondtam már neki de elsőre még nem szeretne!
Maszkot leszarja! :D
Első randikor nem visz haza a szüleihez, hisz engem sem ismer!
Nem biztos hogy örülnének nekem!
Pad az elég gázos!
Alapból nem járok plazakba, de ilyen dologra meg főleg nem!
Kajak ennyire szar a szitu hogy rosszlanyokrol kell néznem csajt aki át is jön? :D
Menjetek setalni:
-Margit sziget
-Budai var
-Janos hegy
-Gellert hegy
-Varosliget
-Huvosvolgy
-Normafa
-Harmashatar hegy
Lehetnel romantikusabb is, mint beulni valahova.
De nem fázni akarok és ő sem szerintem!
Beszélgetni szeretnénk! Majd jó időben setalgatok mindenfele!
Szitalo esőben és 3 fokban nem annyira kellemes mászkálni és egymásra koncentrálni!
De lehet te nem itt laksz? :D
Plázába mentem barátnőmmel talizni (baráti tali), de ott is el vannak kerítve a székek, padok. Ez volt az egyetlen hely, ahova be lehetett menni egyáltalán. Viccelődtünk azzal, hogy strandos randi helyett lehet menni fehérnemű boltos randira.
Végül kb a földre ültünk le, ahol nem látott biztiőr, mi se akartunk megfagyni odakint. Októberben még vállalható, de most már kb fél, max 1 óra, amíg nem kezd kellemetlen lenni a hideg. Tényleg elég szar helyzet, én most bele se akarok így kezdeni az ismerkedésbe... :/
Esetleg egy elviteles forró tea, séta, aztán megmelegedni picit bent a plázában? Vagy egy hosszú séta helyett több helyre menni, picit villamoson, trolin megmelegedni? Esetleg fél-egy óra közterület, utána haza valamelyikőtökhöz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!