Nyitva lesz a meki, most, hogy bezártak sokmindent?
Milyen sokmindent zártak be, amit a meki tud helyettesíteni?
Holnap még csak kedd van.
3
bocs, de nem értem a kérdésedet, bár szerintem te sem
a kormány mai bejelentése alapján csak házhoszállítással működhetnek majd az éttermek, de a döntő az, hogy mi lesz majd a pontos szövege. nyilván a Meki is erre vár, ezért nincs még semmilyen bejelentésük ezzel kapcsolatban sem a weboldalukon, sem a Facebookon.
logikus lenne, hogy a drive in működhessen és akár az online rendelés személyes átvétele is, hiszen technikailag mindegy, hogy egy közvetítő futárt küldesz el a kajádért személyesen, vagy te rendeled meg online és odamész érte ugyanúgy, mint ahogyan a futár is. a kérdés az, hogy mit enged majd a rendelet...
Hányszor kérdeztek még rá külön a mekire? :D
IGEN, mivel a meki is étterem, annak is be kell zárnia ugyanúgy, mint a többi étteremnek.
(Nyilván abban az esetben, ha a mai napon ezt megszavazza az országgyűlés, de ezt vehetjük úgy hogy megtörtént.)
De akkor ha nekem nincs autóm nem is tudok venni?
Nem ott fogyasztanam el hanem hazahozom.
úgy láttam ma, hogy elvitelre mindenhol kiszolgálnak mindenkit - még hagyományos éttermek is átálltak az elviteles kiszolgálásra. csak nem ülhetsz be fogyasztani.
Meki, Burger King, Starbucks lekerítette a székeket, asztalokat, hogy ne ülj le, de a pultnál kiszolgálnak, elviheted - ugyanúgy, ahogy a futárok is elvinnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!