Kavezokban, vendeglato helyeken a kave melle miert olyan ritkasag a pohar viz?
Figyelt kérdés
2020. okt. 10. 15:33
1/18 anonim válasza:
Hogy vegyél pénzért ásványvizet.
2/18 anonim válasza:
Mint laikus, csak magaban kavezo ember, őszintén kérdem, miert kell melle víz?
4/18 anonim válasza:
Ezt én se nagyon értem, hogy miért kell mellé víz.
Még én néznék furcsán, ha kérnék egy kávét és hoznának mellé vizet is. Ha kérek vizet akkor szólok.
5/18 Shai-Hulud válasza:
"Kávé és tea felszolgálása
A kért italokat mindig jobbról tesszük le a vendég elé a másik kezünkben tartott tálcáról. A kávéscsésze a csészealjon legyen, füle mellett jobbra kiskanál, balra három szem cukor. A tejet, tejszínt külön kis kancsóban kínáljuk. A kávé mellé kötelező kis pohár vizet is adni."
Sokan nem ismerik - sok vendéglátóhely sem ismeri - a kávé felszolgálásának a szabályait.
6/18 anonim válasza:
Nem sznob szokás, a víz arra van, hogy egy korty erős kávé után "kimossa" a szádat, és mikor iszol még egy korty kávét, intenzívebben érzed az ízt, mintha csak folyamatosan kávét innál.
7/18 anonim válasza:
Mert a legtöbben futtában kávéznak, a hatás, nem az élvezeti érték miatt.
8/18 anonim válasza:
6, csakhog a víz nem ezért van. Kávézás elptt idd, sokkal finomabb lesz tőle az ízérzékelés.
9/18 anonim válasza:
Na mondom én h sznoboskodás,az ilyenek még fingani is eltartott kisujjal szoktak...
10/18 anonim válasza:
Na bas.ki, csak laikusan kivancsisagbol megkérdeztem, hogy miért kell a víz a kávé melle, erre vagy 10 ember leszazalekol. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!