Szerintetek melyik vonalat vigyem a saját pizzeria menülepjában?
Nyitni akarok egy pizzériát, ami csak kiszállítással fog foglalkozni.
de dilemma előtt vagyok. a vékonyabb tésztás finomabb vonalat vigyem, ami nem papír vékony de nem is pizz Hut os különlegesebb ízekkel, célközönség tipikus multis 40 es családok ahol a feleség mondja, hogy jó akkor rendeljünk egy pizzát de csak innen mert ezt én is megeszem. és hiába drágább mint az de ez legalább finom és havi egyszer kibírjuk.
A másik pegid az iszonyat vastag tésztás,de jól megpakolt ( olcsóbb dolgokkal) pizza vonal, amiket férfi társaságok rendelnek meg a sörözőbe mert felszívja a tészta az alkoholt és agyon lehet ketchupozni legalább. valamint a tinédzserek mert ketchupozni lehet és olcsó és laktató.
Ha te ugyanaz a kérdező vagy, aki már hónapok óta itt érdeklődik pizzéria nyitása kapcsán, akkor egyiket sem ajánlom.
Amúgy pedig hely és konkurencia függő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!