Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Valaki tud SZOLNOKON olyan...

RekaFeher kérdése:

Valaki tud SZOLNOKON olyan éttermet, ami menza jellegű? párommal annyira kívánjuk, azokat a finom menzás ételeket. gondolom emlékeztek ti is azokra az ízekre. mi imádjuk, de sajnos nem tudunk olyan helyet, ahol ez kivitelezhető lenne

Figyelt kérdés

#menza #menzaspiskota #menzalasagne #menzapradicsomleves
2020. aug. 29. 00:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy van ilyen étterem. Esetleg iskolás ismerôs nem tud vinni nektek?
2020. aug. 29. 00:52
 2/6 anonim ***** válasza:
84%

Éppen azért nincsenek olyan éttermek, ahol a menzás kaják ízeit állítják elő, mert nincs kereslet a tömeggyártással előállított ételek másolt ízeire.

.

Nosztalgiázni akartok az ízek felidézésével, vagy pedig csak vita kezdeményezésére tollkodsz?

Soha, de SOHA nem árulnám el, hogy a menzás kaja finomabb, mint az oohoni, amit anyám, vagy én főztem.

2020. aug. 29. 05:52
 3/6 A kérdező kommentje:
ki mondta hogy finomabb a menzás mint az otthoni? egyszerűen nem talaltam receptet nem tudom olyan finoman elkesziteni itthon, mint ahogy ok. csak szeretjuk a menzas kajat ennyi
2020. aug. 29. 11:46
 4/6 anonim válasza:
Éttermet nem tudok, de vannak olyan iskolàk és óvodák, aminek a konyhájáról lehet elvitelre ételhordóba venni ebédet. Onnan ugye kiszállítás nincsen.
2020. szept. 2. 21:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Érdeklődjetek a Varga Katalin Gimnáziumban, már ha nem riaszt el titeket a szaga. Ha sikerül elvinni valamit, garantáltan nem lesz menzás kaja keresés vágyatok. Sosem értettem, hogy lehet azt a mocskot megenni.
2020. szept. 12. 16:51
 6/6 anonim ***** válasza:
heaven bistro?:)
2020. okt. 16. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!