A pacal mellé mi az ami "igazi" még, mármint együtt főzni? Sajnos se csülök, se egyéb nem jöhet szóba, itt falun hiába a Coop is, semmi. Tényleg mi az ami husit finom mellé tenni/főzni?
Figyelt kérdés
Főzök lassan 20 éve, de most elakadtam.
Amiből lehet választani: comb vagy karaj.
Tényleg köszönöm a gyors segítséget. :)
2020. aug. 21. 11:17
2/6 qkker1 válasza:
Én speciel semmi más húst nem teszek bele, úgy szeretem.
3/6 anonim válasza:
Nálunk a velős pacal mellett még májas pacalt is szoktak főzni.
Nem tudom megmondani, hogy milyen, mert a pacalt alapból nem szeretem, de a jelenség létezik :)
Szerintem főzd meg simán csak magában a pacalt, az nem opció? Szerintem se a karaj, se a comb nem illik bele. De ha muszáj bele még valami, és csak ezekből lehet választani, akkor inkább a comb...
4/6 anonim válasza:
A pacalba szerintem nem kell más, nem is szeretem, ha beleföznek bármit is.
Ha valakinek nem elég önmagában, akkor külön fözzön még valamit, mindenki a tányérján úgy kombinálja, ahogy neki jól esik.
5/6 anonim válasza:
Minek tennél disznóhúst a marhapacalhoz?
6/6 anonim válasza:
Akkor már inkább combot, és csíkokra vágva, mint egy tokányba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!