Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Jelzed az étteremben, ha...

Jelzed az étteremben, ha kevésnek találod a mennyiséget, amit adagként kihoznak?

Figyelt kérdés

Én nem jeleztem, de kíváncsi vagyok, hogy ilyen téren is lehet-e elvileg reklamálni, vagy ennyi az adag és kész.

Nem felsőkategóriás étterem, de nem is az alja. Halfilét kértem petrezselymes krumplival. Egy vékony szelet halfilét hoztak, nagyon kevés krumplival, valami szóssszal a tányér kikenve. Mindezért fizettem majdnem négyezer forintot. (Nem emlékszem, 3600 vagy 3800 volt).

Akivel voltam, mást rendelt, de ő normál adagot kapott, én kb. befejeztem az evést, amikor ő még kb. az ebédje felénél tartott.

#étterem, reklamáció
2020. aug. 1. 23:09
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg visszakérdezhettél volna, ártatlan képpel, hogy "Ez gyerekadag, elnézést?"
2020. aug. 7. 08:38
 22/23 A kérdező kommentje:
:D
2020. aug. 7. 11:49
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem merem, mert félek, hogy legközelebb mondjuk beleköpnek.

Sajnos, nincs is választásom, hazafelé csak ez az egy étterem van.

Már néztem távolabbi helyet is, de annyi idő alatt meg is csinálom, nem érdemes odamenni.

A baj az, hogy a közeliben csak a szakácsnő a magyar -a konyhában-, és a húzottszemű párját vagy mit állítja előre kiszolgálni, aki alig beszél magyarul. És csak a magukfajtákkal barátságosak.

Pedig az ételeik finomak lennének, de ennyiért már nagyon nem éri meg. Főzni kell, tetszik vagy nem, ez van. Nekem.

2020. aug. 28. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!