Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Új rendeletet hoztak a só...

Új rendeletet hoztak a só mennyiségének szabályozáshoz?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy mindenféle kenyér sótlan, a mekis sültkrumpli is az volt, meg ma ettem hekket, és az is. Hoztak mostanában erre új rendeletet?
2017. aug. 7. 21:35
 1/6 anonim ***** válasza:
66%
Hoztak.
2017. aug. 7. 22:38
 2/6 anonim ***** válasza:
72%

Igen, hallottam a rádióban, a kenyereknél is csökkentették s 1-2 év múlva újra fogják.

Még jó, hogy szinte minden ételemet magam készítem, brrrr (s inkább túl kevés sót eszem, mint sokat, jegyzem meg, kivéve ha épp sok pörkölt földimogyorót eszem. azt még jól sózzák :)).

2017. aug. 7. 23:10
 3/6 anonim ***** válasza:
82%

Pedig a sócsökkentés depressziót és izulinrezisztenciát okoz.

Ezt olvastam.

2017. aug. 8. 06:09
 4/6 anonim ***** válasza:
71%
Elvették tőlünk az élet (értsd kenyér) ízét.
2017. aug. 8. 06:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A só nem egészségtelen, sőt. Nincs jobb dolguk...
2017. aug. 8. 14:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Szerintem is ostobaság, hogy egészségtelen. Bármi lehet az, TÚL nagy mennyiségben.
2017. aug. 8. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!