Melyik budapesti étel házhozszállítós cégtől rendeltek? Meg vagytok elégedve vele?
Szeptembertől valószínűleg egyetemi koliban fogok lakni. Korábban voltam egyetemi kolis fél évet, és a kollégiumi konyha szerintem rosszul felszerelt, vastagon koszos. Utána albérletbe költöztem, és ott kényelmesen tudtam főzni. De szeptembertől ha minden jól megy, újra kolis leszek. Korábban kipróbáltam a Teletál ételfutárt, de nem voltam tőle elragadtatva. (Nem volt rettenetes, de nem volt szuper sem, inkább menza jellegű.)
Ti melyik ételfutárt alkalmazzátok? Meg vagytok vele elégedve?
(Havonta járok haza, és az, hogy anyukám csomagol nekem negyvenkét adag kaját, nem opció. Ha hazamegyek, inkább én segítek be az otthoni munkákban.)
Royal Campus.
Napi menü 990 Ft, ingyenes szállítás. Kifejezetten finom, és akkora adagok, hogy sokszor a párommal ketten eszünk meg egy adag főételt. Igaz, most 29.-étől átmenetileg szünetel a kiszállítás, de csak azért mert költözik a konyhájuk. Szeptembertől már újra üzemel. Meg is tudod kóstolni az ételeiket, mert a Nagyvárad téren van az "all you can eat" éttermük, nagyon barátságos árakkal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!