Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Melyik gyorsétterem a kedvence...

Melyik gyorsétterem a kedvenced? És mi a kedvenc burgered/édességed ott?

Figyelt kérdés

Meki, BK vagy KFC.

Nekem a Meki, és megunhatatlan sajtburger/McFlurry páros.

2020. jún. 23. 20:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha már burger, akkor rendes, brit/amerikai étterembe ahol friss a hús, a krumpli és tisztességes alapanyagokból van a buci.

A Five guys nekem átverés, a burgerek nem jók, de a mogyoró olajban sütött rusztikus krumpli és a shake finom.

De a kedvenc a GBK, van náluk egy jobb választék és minőség. Meki és Burger King helyett ezt ajánlanám ha van rá lehetőségetek.

A Nandos szerintem jobb mint a KFC, ugyanaz a csirke dolog, de te választod hogy csípjen-e, és van náluk grillezett kukorica, magos édesburgonya meg olivabogyó.

2020. jún. 24. 13:59
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Hamburgert itthon csinálok általában vagy Zing, Bamba marha, Bodega féle burgert eszek, a gyorséttermiek nem ízlenek. Az egyetlen gyorsétterem, ahova néha betévedek az a KFC, de ott is csak csípős csirkeszárnyakat szoktam rendelni, mást nem. Az édességeket pedig egyáltalán nem szeretem.
2020. jún. 25. 11:37
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
KFC vagy BK. Előbbi finomabb, utóbbi laktatóbb. KFC-nél szinte mindig Twister és Sajtburger, BK-nál Crispy Chicken, Texas vagy Whopper Jr.
2020. jún. 26. 14:20
 14/15 anonim ***** válasza:

Felsorolás szerűen leírom a kedvenceimet.

Meki: Burgerek: Big Mac, Big Mac Bacon, Big Mac BLT, Sajtos McRoyal, Dupla Sajtos McRoyal, Extra Cheesy Sajtburger, Sajtburger, Dupla Sajtburger, Sajtburger Bacon, Sertés McFarm, Filet-O-Fish és az éppen aktuális különleges burgerek. Sült krumpli, sajt falatok. Desszertek: Forró Almás Pite, amíg még lehetett kapni az Álompite, McFlurry M&M's, Super McFreeze, McFreeze, Shake.

BK: Burgerek: Texas Bacon King, Bacon King, Whopper, Dupla Whopper, Whopper baconnel és sajttal, Big King, Dupla sajtburger, Dupla sajtburger bacon BBQ, Texas szendvics, Sajtburger. Sült krumpli. Desszertek: Pöttyös Guru King Fusion, Shake, King Fusion, Fagyi, Brownie fagyival, Belga gofri, Mini palacsinta.

KFC: Itt általában csak csirkeszárnyakat szoktam enni, burgereket csak nagyon-nagyon ritkán, de azért itt is felsorolom, hogy miket szoktam enni. Kaják: Qurrito, Sajtos Qurrito, Zinger, Longer, 15 Strips kosár, Classic kosár, 15 Hot Wings kosár, 11/11 kosár, Hot Shots falatok, Kentucky csirkerészek. Sült burgonya.

2020. júl. 1. 21:06
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Flórián téri lángossütő mindet lepipálja :)
2020. júl. 5. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!