Ha egy vendéglőben meg akarok mondjuk ebédelni, ott hogy kell viselkedni természetesen?
Figyelt kérdés
Szóval akkor, pincér jön magától vagy oda kell hivni? Étlap már ott van az asztalon vagy majd adja a pincér? ilyen A meg B menük vannak rajta vagy hogy van ez? vagy bármit lehet kérni? nem tudom ezeket még sose voltam. köszönöm.2020. jún. 16. 17:14
11/13 anonim válasza:
Egyetértek azzal, aki részletesen leírta. Én meg visszamentem felpontozni.:) 10., nem csodálom, hogy tízezres fogyasztásnál 50 forint borravalót adott, és hogy ez neked volt kellemetlen, hogy a pincér füle hallatára oktatott ki téged az ismerősöd.
12/13 anonim válasza:
#8 ne haragudj hogy lepontoztam, hirtelen felindulás volt. csak el kell tudni fogadni hogy sok ember különböző féleképpen gondolkodik, mint pl. az ismerősöd aki zavarba hozott
13/13 anonim válasza:
Elfogadom. Mondjuk ezért lenne jó eleve beépíteni a számlába, aztán akkor nincs kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!