Pizza VI. kerületi kiszállítással? Melyik helyről rendeljünk jót ár/érték arányra?
Már több, mint egy éve lakunk itt, de nem találtuk meg a "törzshelyünket".
Ahol felnőttem vidéken, ott most is 1100-1300 egy nagyon jó minőségű pizza.
Itt fővárosban egyrészt nem is adnak ennyiért, tehát pofátlanul drágák, másrészt pedig a drágább 2000 felettivel is megszívtuk már, hogy mennyire hihetetlenül rossz volt (a szósz fini volt, de a feltét trehány, össze se volt vágva rendesen a hagyma, stb..) ☹️
Netpincér értékelések sem mérvadóak, mert nem tudom mi van itt... a pestiek hozzá vannak szokva a szarhoz!? Balatonnál is szezonban 1500-ért olyan fullos pizzát csinálnak, amit otthon nem tudsz. Nem értem mi itt ez a pizza maffia! El vagyok keseredve ☹️
Kérlek segítsetek, javasoljatok olyan éttermet, akik szállítanak ki VI. kerületbe elfogadható áron és minőségben.
Köszönöm! 🥰
Nem vagyunk hozzászokva a szarhoz, gondolom van sok ember akinek más az elképzelése a "fullos" pizzáról, mint neked. Én amúgy azon ritka alkalmakkor amikor pizzát rendelek, a Pizza Hut-ból szoktam, nekem az a kedvencem.
A vidéki árakat meg ne hasonlítsuk már össze a VI. kerülettel. Már csak azért se mert ötször annyiba kerül bérelni vagy megvenni a helyet, ahol sütik a pizzát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!