Miből készül a gyroshús torony?
Figyelt kérdés
Arra gondolok ami a kebaposoknál forog és sül hústorony. Tényleg 100%csirkehús vagy borjúhúsból készül? Azért kérdezem mert olyan fura pépes az állaga.2020. máj. 8. 20:25
1/7 anonim válasza:
A görögöknél többnyire bárány-, marha-, disznó- vagy csirkehúst használnak az elkészítéshez.
Magyarországon szerintem leginkább csirke, vagy talán még sertéshúsból csinálják.
2/7 anonim válasza:
Borjúhúsból nagyon drága lenne, így nagyon megdrágítaná az árát.
4/7 anonim válasza:
Dolgoztam húsiparban, jókat röhögök amikor az ilyen és hasonló videókban úgy adják elő, mintha minden egyes húscafatot egyesével megszagolnának, hogy meggyőződjenek a legjobb minőségről
5/7 A kérdező kommentje:
Na erre lennék kíváncsi. Hogy húsból van vagy a maradék nyesedek cafatokból? Mennyire gané?
2020. máj. 8. 21:41
6/7 anonim válasza:
A csirke gyros csirkéből - mi másból. Van benne minden, rendes hús is, meg maradék cafat is - úgyis elnyomják a fűszerek, meg darabolva kapod. Ami még gyrosba sem jó az meg majd megy a parizelbe a bőrke, csont meg egyéb mócsingmaradékok mellé.
A borjúgyros már fogósabb azt egy kis szójával és egyéb adalékjavítókkal is feldúsítják.
7/7 anonim válasza:
Itt Magyarországon filézett csirkecombból, vagy pulykából csinálják legtöbbször.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!