Mi volt a legkenyelmetlenebb elmenyetek etteremben?
Nekem az mikor azetel full hidegen jott ki es szivem szerint felalltam.volna siman de a caalad mar evett igy csak mondtam hogy sracok a mirelit hideg maradt. A csavonak anno vastag volt a kepen a bor mondta hogy visszadobja a mikroba.
Na most kivancsi lennek mit mondana mikor panganak a helyek
Étteremben dolgoztam.
Viszonylag új munkatársam kivitte az ételt, egyik kezében egy húsos másikban a vega verzió, és véletlen összekeverte.
A vegetariánus vendég észrevette, de addigra harapott egy falatot belőle. Elnézést kértem töredelmesen, hoztam nekik új ételt olyan hamar ahogy csak tudtam, de kiakadt és kiabált velem, hogy elrontottuk az életét, életében először evett húst. Hiába kapott új ételt és még a pénzét is vissza, nagyon leordította a fejem, pedig nem is én szervíroztam. De ez csak egy a sok közül. Sokszor a vendégek a kretének, de persze lehet unprofesszionális a vendéglátós/pincér is!
Férjemet aki szintén pincérkedett pár évig "falra kente" egy fekete fickó, hogy egy Dél-Afrikai étteremben miért dolgoznak fehérek, és várja a magyarázatát. Kellemetlen, kínos, milyen választ várt? Rasszistának hívta, meg volt sértődve, beszélni akart a vezetőséggel. Ahh, úgy sajnáltam.
Étteremben randi. A srác megcsókolt. Közben épp jött a pincér. Nem lett belőle kapcsolat.
Eleve étteremben nem csókolózok, mégha az üres is. Hogy közben meg ráadásul jött a pincér...ott helyben elsülyedtem szégyenemben.
13 ezt nem ertem?
Mert intimebb helyen kell csikolizni?
Egymas mellett tetek vagy egymassal szemben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!