Neves budapesti étteremben befőttes gombából készült ételt nem ciki felszolgálni?
Figyelt kérdés
Van egy ismertebb és drágább budapesti étterem ahol a gombapaprikás üveges/konzerves gombából készítik. Egy korábbi alkalommal rendeltem húslevest ebben is volt ilyen gomba érthetetlen módon.
A csiperkegomba alap lenne egy gombás ételnél egy bizonyos színvonal felett, esetleg tévednék?
2020. márc. 3. 20:27
1/2 anonim válasza:
Igazad van.
Különösen, mert a friss gomba mindig kapható és nem is drága. A konzervgomba meg ízetlen, én sem szeretem.
2/2 nyam-nyam válasza:
Azt javaslom,vond le a konzekvenciát és messzire kerüldd el legközelebb. A vezetőség és a konyhafőnök is "gastrokiller"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!