Ciki az IKEA-ban ebédelni?
Figyelt kérdés
Egyszerűen köröket ver az összes kifőzdére, a munkahelyem is közel van hozzá. Viszont még életemben nem vásároltam ott. Azt hiszem az ikea éttermet az ikeában vásárlóknak találták ki.2019. márc. 7. 20:56
1/9 anonim válasza:
Mi a párommal direkt oda megyünk be enni (Budaörs), ha teszem fel a Decathlonban vásárolunk. Mi is nagyon szeretjük. :)
De általában nagyon sokba kerül, mert az áruházban is megtetszik ez-az. :)
2/9 anonim válasza:
Dehogyis. Egy csomó embert ismerek, aki mindennap ott ebédel. Ha arrafelé járok én is be szoktam ugrani enni, és időmtől függ, hogy körül is nézek e.
3/9 anonim válasza:
Én Svédországban élek,és itt semmi köze a vásárláshoz. Simán bejárnak csak enni. Mondjuk mivel halál unalmas ország,így más program nem nagyon akad...Szerintem egyhangú, kicsi az adag és baromi drága. A gyerekeknek csak cukros vackokat kínálnak. Ennyi pénzből már eszik az ember egy étteremben is,nagyobb, jobb választékból.
4/9 anonim válasza:
Dehogy ciki. Sokan csak beugranak enni.
5/9 anonim válasza:
nem ciki,lányomal ha be megyünk gyerekprogram miatt ,szoktunk ott enni is,és élvezük is.mi a soroksáriba járunk.
6/9 anonim válasza:
Mi oda járunk a munkatársaimmal pedig még csak 3 év alatt egy pohárkészlete
7/9 anonim válasza:
Mi oda járunk a munkatársaimmal pedig még csak 3 év alatt egy pohárkészletett vettem ez lemaradt :D
9/9 anonim válasza:
Amíg nem volt konyhánk, addig minden este oda jártunk vacsorázni (közel az Örs). A konyhát is tőlük rendeltük, szerintem direkt késtek vele 2 hetet... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!