Melyik gyorsétterembe jársz leginkább?
Figyelt kérdés
2020. márc. 1. 18:51
4/23 anonim válasza:
Mekibe mivel csak az van hajnalban nyitva a környéken.
5/23 anonim válasza:
KFC-be. Leginkább a Belfritet szeretem, csak az nincs egészen közel ahhoz, ahol lakom, utaznom kell hozzá kicsit.
6/23 anonim válasza:
A ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCS melletti gyrososhoz. Esteni a gyros ott, imádom és az ottdolgozók is jófejek. Plusz mellette - szószerint mellette, egy piros kötél választja el őket - ott van egy fagyis is, jó nagy adagokkal. :D
7/23 anonim válasza:
Egyikbe se. A főbb említett köztudottan méreg/szemét.
Ha úgy vagyok, egy nagyon jó burgerezőbe megyek. Tudom mit eszek, kitől, mennyiért, és ár-érték arányban is megéri. Minőség.
10/23 anonim válasza:
Burger King. Szerintem finomabb mint a Meki, a KFC-vel kb egy szinten van viszont olcsóbb. És elég jó kuponok vannak az appban, kényelmes és egyszerű mobilról rendelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!