Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Mennyire gyakran jártok...

Mennyire gyakran jártok gyorsétterembe?

Figyelt kérdés

Gondolok itt a Burger king, kfc, mc donald's.

Van olyan köztetek aki minden nap ilyen helyen eszik?

Ma megettem egy dupla sajtburgert egy McDonald's-ba. Fínom volt, jól esett, de azt éreztem, hogy nem laktam jól.

Soha nem jártam meg ilyen helyen pedig 35 vagyok.

Nem egészségtelenek ezek a kaják?

Szeretek étrerembe járni, egyreszt mert nem tudok sajnos főzni meg időm sincs rá, de legtöbbször Magyaros éttermekbe járok, gyors étteremhez meg nem volt szerencsém. Ami nagyon meglepett, hogy 1 percen belül a kezemben volt a kaja. Melegen, frissen.

2019. aug. 1. 00:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
43%
Évente max 1-2 alkalommal. Általában sz.rul is vagyok attól a mosléktól.
2019. aug. 1. 01:51
 2/16 anonim válasza:
33%
Soha, a testem nem szemetes.
2019. aug. 1. 02:55
 3/16 anonim ***** válasza:
32%

Nem egészségtelenek ezek a kaják?” De, elegge.

En evi max 5x eszem szerintem, nekem faj a hasam a Mekitol, a KFC szerintem sokkal finomabb. Mekibe szerintem evek ota nem voltam.. Ha megyek gyorsetterrmbe, az mindenkeppen a KFC.

De amugy inkabb Padthaiba, meg ehhez hasonlo kajaldakba szeretek jarni.

2019. aug. 1. 03:25
 4/16 anonim ***** válasza:
82%
Régen jártam, aztán leszoktam róla 8-10 évvel ezelőtt, azóta nem is voltam. A tévhitekkel ellentétben nem olyan borzasztóan egészségtelen, de nyilván nagyon rossz ötlet rendszeresen ott letudni egy-egy főétkezést. Ezek inkább arra jók, hogy tízórai, vagy uzsonna gyanánt bekapj valamit, esetleg lehűtsd magad egy fagyival, üdítővel...
2019. aug. 1. 07:58
 5/16 anonim ***** válasza:
91%

Igen, azért gyorsétterem, mert 1 perc alatt megkapod az ételt. :)

Én régebben kb félévente 1x jártam, aztán nagyon megszaporodtak ezek az alkalmak, mivel minden barátnős program mekivel lett egybekötve. Most már 20 napja nem voltam mekiben, sem más gyorsétteremben, szóval fejlődöm.

2019. aug. 1. 08:49
 6/16 anonim ***** válasza:
56%
Hetente 2-3 alkalommal járunk étterembe/gyorsétterembe. Sokat dolgozunk mind a ketten, nincs túl sok időnk főzni.
2019. aug. 1. 09:23
 7/16 anonim ***** válasza:
56%

Soha.

Életemben 1x voltam kíváncsiságból, aztán azzal elég is volt.

2019. aug. 1. 11:34
 8/16 anonim ***** válasza:
91%
Valamikor nem megyek 2 hónapot. Valamikor heti 3x ott eszek mert úton vagyok és hajnal 1-kor max a kúton tudok enni.
2019. aug. 1. 11:54
 9/16 anonim ***** válasza:
79%
Havi 1-2 alkalom. Nem egészséges, de néha nem lesz tőle semmi bajod.
2019. aug. 1. 14:04
 10/16 anonim ***** válasza:
74%
Mekibe és társaiba kb. 2 havonta egyszer, de más gyorséttermekbe hetente. Próbálok jobb minőségű, egészségesebb ételeket választani ilyenkor. Budapesten sok jó, azonnal kiszolgáló hely van, ahol van ilyen lehetőség, de sajnos drágábbak, mint a Meki. Ha van időm, igyekszem egészségesen főzni, több napra. Hamarosan nagyobb lakásba költözöm, ahol könnyebb lesz főzni, és több ételt tudok tárolni. Akkor szeretnék majd hétvégeken nagyobb adagokat lefagyasztani, hogy kevesebb készételt kelljen vennem, mert most rengeteg pénzem megy el arra, ha gyorsan szeretnék egészséges ételt enni.
2019. aug. 1. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!