Mennyire gyakran jártok gyorsétterembe?
Gondolok itt a Burger king, kfc, mc donald's.
Van olyan köztetek aki minden nap ilyen helyen eszik?
Ma megettem egy dupla sajtburgert egy McDonald's-ba. Fínom volt, jól esett, de azt éreztem, hogy nem laktam jól.
Soha nem jártam meg ilyen helyen pedig 35 vagyok.
Nem egészségtelenek ezek a kaják?
Szeretek étrerembe járni, egyreszt mert nem tudok sajnos főzni meg időm sincs rá, de legtöbbször Magyaros éttermekbe járok, gyors étteremhez meg nem volt szerencsém. Ami nagyon meglepett, hogy 1 percen belül a kezemben volt a kaja. Melegen, frissen.
Nem egészségtelenek ezek a kaják?” De, elegge.
En evi max 5x eszem szerintem, nekem faj a hasam a Mekitol, a KFC szerintem sokkal finomabb. Mekibe szerintem evek ota nem voltam.. Ha megyek gyorsetterrmbe, az mindenkeppen a KFC.
De amugy inkabb Padthaiba, meg ehhez hasonlo kajaldakba szeretek jarni.
Igen, azért gyorsétterem, mert 1 perc alatt megkapod az ételt. :)
Én régebben kb félévente 1x jártam, aztán nagyon megszaporodtak ezek az alkalmak, mivel minden barátnős program mekivel lett egybekötve. Most már 20 napja nem voltam mekiben, sem más gyorsétteremben, szóval fejlődöm.
Soha.
Életemben 1x voltam kíváncsiságból, aztán azzal elég is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!