Itthon miért nincs kultúrája az étterembe járásnak?
Figyelt kérdés
Jó itthon sok mindennek nincs kultúrája, de az emberek többsége csak akkor megy étterembe ha ünnepel valamit évente 1-2x.
Ez miért van?
2020. febr. 5. 21:55
21/26 anonim válasza:
Pénzem sincsen rá meg a legközelebbi étterem a megyeszékhelyen van és rámenne egy fél napom egy kajálásra.
22/26 anonim válasza:
Mi például azért nem járunk, mert kényelmetlen. Utazhatunk külön azért, hogy mások ízlése szerint készített ételeket együnk vadidegen emberekkel körülvéve....
Valahogy számomra csábítóbb az, hogy otthon elkészítjük magunknak amit szeretünk, úgy ahogy mi szeretjük, és utána nyugodtan elfogyasztjuk, olyanok körében akiket ismerünk és szeretünk/kedvelünk.
Simán lenne rá pénzünk, de nem értem, miért lenne jó többet költeni azért, hogy kevésbé érezzük jól magunkat.
23/26 anonim válasza:
Drága és túlértékelt az étterem. Jóban szeretek főzni és sütni magamnak, mivel látom, hogy hogyan és miből készül. Elég csak megnézni a nébih ellenőrzéseit milyen koszt, mocskot találnak néhány helyen. Ráadásul, ha én főzök akkor én döntöm el az arányokat. Fűszeres vagy ecetes vagy csípős. Vannak olyanok, akiknek a hobbija a sütés, főzés.
24/26 anonim válasza:
Menjél be Budapesten egy BÁRMILYEN étterembe , és meglátod mennyire nem járnak az emberek étterembe. Konkrétan dugig van ebéd és vacsoraidőben minden , nyáron a teraszos helyekről nem is beszélve. A többiek meg nem nem akarnak,hanem nincs pénzük étterembe járni.
25/26 anonim válasza:
#22 vagyok
Aki lepontozott, az megindokolná, hogy pontosan miért "nem hasznos" a válaszom?
26/26 anonim válasza:
Pénz kérdése? Második autóra van pénz! Cigire is. Étteremre is jutna sokaknak, ha akarnák. Amúgy én nem vagyok gazdag, ennek ellenére elég sokszor voltam étterembe, mostanában is főleg a vírus az oka, hogy nem voltam. Amúgy meg a mekis prémium menük már szinte éttermi árban vannak. A házhoz rendelt pizza sem sokkal olcsóbb, mint egy egyszerűbb éttermi vacsora borravaló és pia nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!