Tudnatok segitenni, hogy Pesten hol lehet jo, tipikus magyar eteleket enni, jo aron?
Figyelt kérdés
nem vagyok pesti, es egy nem tipikus fancy helyet keresek hanem egy normal kis beulos helyet
elore is koszi
2020. jan. 24. 20:14
1/3 A kérdező kommentje:
ja, es cukraszda is erdekelne aho vannak orszagtortak, koszi
2020. jan. 24. 20:16
2/3 anonim válasza:
Lajos Király Étterem - az Örs vezér térhez közel van, életem legfinomabb harcsapörköltes túrós csuszáját ettem ott, de rengeteg jó ételük van.
Cukrászda: Kex. Igyál szörpöt is, tán még finomabb, mint a sütik. Nem biztos, hogy van ország tortája, de az vagy nagyon drága, vagy nagyon ízetlen (pl. a Végváriban kóstoltam több fajtát is, és mindig csalódás volt, pedig más sütiket jól készítenek)
Ha nyáron jössz, a Fragolában fagyizz, pl. tokaji aszúsat vagy egyéb agyament, hihetetlen ízű csodákat. Én ott kb. 1 gombóccal jóllakom. De van olyan, amelyik csak 15 fok felett van nyitva.
3/3 anonim válasza:
Étterem: Disznótoros Deákon, Kicsi Csángó a Lánchíd budai vegénel, Krisztina téren
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!