Ti hogy kéritek a tésztát?
Figyelt kérdés
Padthai ba járok nem rég kezdtem el de eddig csak egy féle módon ettem nem merek más milyet kipróbálni😂
Ti hogy milyen kombinációban kéritek a tésztát ?
18/L
2020. jan. 8. 13:25
1/5 anonim válasza:
Én a zöldségalapot szeretem a legjobban, de igazából rizzsel vagy tésztával is ugyanúgy működik a dolog. Én négy feltétet szoktam kérni rá: kétféle húst, valamint az egyebekből, azaz a gombákból, magvakból, zöldségekből is kétfélét. A szószok közül pedig valamelyik csípősebbet (green curry, red curry), mert nagyon szeretem a csípős ételeket.
4/5 anonim válasza:
Nekem a kedvenc variacom: fehér rizs, rak, faful gomba, kínai kel, kesudio és mogyorós szosz (Bem jut eszembe a neve)
5/5 anonim válasza:
Teljes kiőrlésû tészta (több íze van, mint a simának), tofu, bambuszrügy, ananász, indonézia-satay szósz, szezámmag (a szezámmagtól hihetetlenül jó íze lesz!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!