Hivatalosan hogyan illik használni egy szószos kiöntőt?
Hogyan illik megtölteni,meddig kell megtölteni,milyen kanalat kell rakni mellé és milyen módon kell használni egy szószos kiöntőt, aminek az aljára "vicces" módon hozzágyártották az alá való tálkát. Bocsi, a fogalmazásért. Nem tudom, hogy a kiöntő fülét kell megfogni és a saját tányéromhoz emelni, így önteni a szószt, csak akkor olyan hülyén a levegőben lóg az alátét, mert súlyra is nehéz.
Vagy mini szószos merőkanalat kell rakni a tányérka részre tisztán, és először a vendég rakja bele a szószba, szed vele, majd benne hagyja a "kancsós kiöntő íven" mármint hogy más kancsón az kiöntő rész szokott lenni. De ekkor sem tudom, hogy szabad-e a merőkanalat szabadon emelgetni a terítő felett, vagy a kiöntőt a fülénél vagy a tányérkánál meg kell fogni a tányérom közelébe emelni, és onnan a mini merőkanállal szedni?
De így meg nem értem miért van az aljára tapasztva tányérka. Annak mi a funkciója? Vagy az csak a felszolgálást könnyíti, hogy van fogás rajta?
Bocsi, egyáltalán nem vagyok vendéglátós, sem nem járok elegáns éttermekbe, de örököltem egy készletet és használni szeretnénk , ha már van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!